Lehet alacsony hővel terhes valaki?
Figyelt kérdés
Körülbelül nekem az átlagon van most, de nem mérem már reggel csak az előzőek alapján mondom. (Akkor 36,4 volt)Most is annyi, de már 8 napja késik. Nemtom csináljak e tesztet. Talán felesleges, mert alacsony a hő...2011. márc. 3. 09:11
1/6 anonim válasza:
Ha késik a vérzésed mindenképp érdemes tesztelni!
+++
2/6 anonim válasza:
Ha 8 napja késik, akkor tesztelj! Már ki kell mutatnia, ha normális ciklusaid vannak. Drukkolok!
3/6 A kérdező kommentje:
Eléggé beállt a gyógyszerszedés után, de tuti nem vagyok terhes, semmit sem érzek, nah meg már 4 éve nem jön össze. De azért tesztelek a 7végén ha esetleg nem jön meg addig.
2011. márc. 3. 22:06
5/6 A kérdező kommentje:
Nem jött meg!
DE baba sincs. :S
2011. márc. 9. 08:43
6/6 anonim válasza:
Ugyanez a bajom sajnos. És dokihoz még nem volt időm elmenni. Hetek óta késik, néha megfájdul a hasam, a mellem nem feszül, a hőm olyan alacsony, mint menszikor ill. ciklus első felében, és még nappal sem megy feljebb, bár tudom, hogy az nem lényeges (36,3-4). Elfogyasztottam 2-3 hét alatt kb. 10 tesztet, egyik se pozitív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!