Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A spontán vetélést ugye nem...

A spontán vetélést ugye nem kell mindig kaparással befejezni?

Figyelt kérdés
Múlt héten, a hetedik héten erős görcsös vérzésem lett, rohantunk a kórházba, ahol azt mondták, hogy már nem tudnak segíteni, de várnak még a kaparással, hátha távozik anélkül. Ma megyek vissza kontrollra, és nagyon félek, nem bírnám ki a műtétet, már elköszöntem a picitől, nem akarom megint átélni.
2012. aug. 29. 08:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én bemennék az ügyeletre.
2012. aug. 29. 15:43
 12/15 A kérdező kommentje:
Megvolt a "kontroll". A doki meg se nézett, csak megkérdezte, van-e még vérzés, és lezárta az ügyet. Ez végül is jó, mert "megúsztam", de ha mégis lenne valami...áh...megőrülök.
2012. aug. 29. 21:57
 13/15 anonim ***** válasza:
Frankó!Se egy UH semmi???
2012. aug. 30. 08:30
 14/15 A kérdező kommentje:
Mondta, hogy ez nagyon gyakori dolog, nem kell túldramatizálni (köszi...) és ha lenne valami probléma, már érezni lehetne, gennyes folyás, meg egy esetleges korai gyulladás is fájdalommal járna, stb. Végül is már napok óta "panaszmentes" vagyok, három napos erős darabos vérzés után még egy nap közepes menzi erősségű volt, aztán még egy nap alatt teljesen elmúlt.
2012. aug. 30. 09:39
 15/15 anonim ***** válasza:
Én a 8.hét végén vetéltem el, kitisztult a méhem, nem kellett kaparás.
2012. okt. 15. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!