Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A spontán vetélést ugye nem...

A spontán vetélést ugye nem kell mindig kaparással befejezni?

Figyelt kérdés
Múlt héten, a hetedik héten erős görcsös vérzésem lett, rohantunk a kórházba, ahol azt mondták, hogy már nem tudnak segíteni, de várnak még a kaparással, hátha távozik anélkül. Ma megyek vissza kontrollra, és nagyon félek, nem bírnám ki a műtétet, már elköszöntem a picitől, nem akarom megint átélni.
2012. aug. 29. 08:38
1 2
 1/15 Gottacska ***** válasza:
Hát nem láttál távozni darabkákat? Görcsöl a hasad? Nem mindig kell kaparással befejezni nyugi!
2012. aug. 29. 08:42
 2/15 anonim ***** válasza:
Nekem az elsőt műszeresen kellett befejezni, de a második alkalommal komplett vetélés zajlott le, magától kitisztult a méhem. (6 és 5 hetes terhességek voltak)
2012. aug. 29. 08:44
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Én 11 hetes voltam. Amikor elmentem az orvoskoz aki mondta hogy elhalt a terhesség és nem hagyhatja hogy tovább hordjam a terhességet 2 napra rá műtöttek. Minél idősebb a terhesség annál kevesebb az esély arra hogy nem kell műtét.

Ha tudok valamiben segíteni akkor nyugodtan írj ha tudok segítek!

2012. aug. 29. 08:53
 4/15 anonim ***** válasza:
Nálam az első babám 10 hetes volt, ott műszeres befejezés volt, most 5 hetesen ment el a pici, spontán lezajlott a vetélés, nem volt szükség műtétre.
2012. aug. 29. 09:00
 5/15 anonim ***** válasza:
15. hetest művi befejezéssel zártam le, a 6 hetesem kitisztult magától.
2012. aug. 29. 10:27
 6/15 A kérdező kommentje:
Ez most lehet, hogy hülye kérdés, de hogy állapítják meg, hogy szükséges-e? Az ultrahangon látszik majd? Mire viszont oda beutalnak, az legalább egy hét...
2012. aug. 29. 11:01
 7/15 anonim ***** válasza:

5 hetesen nekem nem volt műszeres befejezés,kitisztult magától a méhem!

Igen Uh-n látják!

Sajnálom!:(

2012. aug. 29. 11:42
 8/15 anonim ***** válasza:

Sajnálom hogy így alakult.

Igen,látják ultrahangon,még én is láttam,mert megmutatta a doki.....

Nem hinném hogy 1 hetet kéne várnod,ezzel azért nem szabad annyit.Én 10-re értem a kórházba,délben már a műtőben voltam.

2012. aug. 29. 12:32
 9/15 anonim ***** válasza:

Nekem is 7 hetesen mentek el a babák, spontán vetélés, műtét nem kellett.

UH-on látják, hogy semmi nincs már a méhedben. De ennyit szerintem sem kellene várnod, az veszélyes is lehet Rád nézve!

2012. aug. 29. 13:16
 10/15 A kérdező kommentje:
Nem akarnék én várni, de itt úgy van, hogy egy héten három vagy négy alkalommal van uh rendelés, külön orvossal, és beutalóval működik. A kórházba max ügyeletre mehetek meg be így rögtön.
2012. aug. 29. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!