4 hónapos a babám, aki lombikkal jött össze. Ha nem
akarunk kistesót, akkor ugye nem is kell védekeznünk,
mert spontán nem estem teherbe?
Figyelt kérdés
A petefalam nem engedi át a spermiumokat (nem öli meg őket, csak nem engedi át), és PCO-s vagyok.
Nem, akarom magam feleslegesen hormonokkal tömni!
2012. júl. 18. 20:04
1/7 anonim válasza:
Ha tényleg nem akartok kistesót,akkor védekezzetek pl óvszer
Csodák történhetnek!:)
2012. júl. 18. 20:07
2/7 anonim válasza:
Az egyik barátnőmmel szoktunk röhögni amikor megy fogamzásgátlóz íratni. Ő sem gondolta, hogy neki valaha még szükséges lesz rá, addig amíg a lombik ikrei után nem egész egy évvel megszületett a spontán fogant kistesó. (gyakorlatilag "hármas" ikreket nevelt fel) Neki a petevezetékei voltak elzáródva, a doki azt mondta, hogy az első terhesség úgy rendezte át a belső szerveit, hogy mégis átjárható lett.
2012. júl. 18. 20:14
3/7 anonim válasza:
Csak ha akarsz még gyereket, akkor ne védekezz. A kolléganőmmel esett meg, akinek a lombik is csak a kb. harmadik alkalommal sikerült, után szinte azonnal terhes lett. egy év nagyjából a gyerekek között a korkülönbség. ha hiszed, ha nem még kétszer esett teherbe..
2012. júl. 18. 20:27
4/7 A kérdező kommentje:
Huh!
2012. júl. 18. 20:58
5/7 anonim válasza:
Ismerosom 7 ev varakozas es 5 lombik utan adta fel es fogadott oroknbe egy kislanyt.Azota 2 babat szult mindenfele orvosi beavatkozas nelkul :)
2012. júl. 18. 22:27
6/7 anonim válasza:
Egy kedves baráti házaspárnál fordult elő, hogy nagyon sok év próbálkozás után végül lombikkal születtek az ikreik. Az orvosok azt mondták, szükségtelen védekezniük, kizárt, hogy a nő teherbe essen.
Alig több, mint egy év van az ikrek és a kisöccsük között.
2012. júl. 19. 07:07
7/7 anonim válasza:
Az első fiam (4éves) spontán, ikerhugik (7 hónaposak) lombik és tényleg nem riogatni akarlak, de tesó a pociban (8hét)
Én nem tettem fel ezt a kérdést a szülés után, mert gondoltam szoptatok is, lombik babák is és most ember tervez alapon a férjem egy kisfiú és egy kislány tervéhez képest 4 gyerekes mama leszek...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!