Nagy pocakkal államvizsgázni?
az is előfordulhat, hogy nem jön össze első próbálkozásra a baba.
egyébként én is megvárnám a vizsgák végét, és csak utána adnék magunknak zöld utat. :)
nekem 6 hetes volt a babám mikor államvizsgáztam.
36hetes voltam mikor az utolsó szigorlataim voltak.
Szóval szinte mindenki tudta,hogy közben szültem.Nem volt belőle gond,sőt inkább pozitív hozzáállást éreztem.
Ma sem csinálnám másképp,jó volt így.
Mi nem vártunk. Az egyik suliból még van hátra egy évem,a másikat szeptemberben kezdem. Eddig dolgoztam is,2 éves házasok vagyunk,mindenünk megvan,csak a babára vágytunk,de nagyon! Én 22 vagyok,a férjem 24 és most 10 hetes és 2 naposak az ikermagzatjaink.:) A felsőoktatás már nem olyan,mint a középiskola. Én úgy gondolom,hogy ha mindketten szeretnétek,akkor nyugodtan vágjatok bele,nem vagytok már gyerekek. Persze Ti tudjátok,hogy anyagilag is stabil lábon álltok-e,mert ez az,ami nem árt,ha megvan!:)
Attól függ egyébként,hogy milyen szakon vagy,mert sok helyen elítélik a tanárok,ha valaki "felelőtlenül vág bele a gyermekvállalásba és annyit se tud várni,hogy befejezze a tanulmányait." De én pl pedagógusképzésben vagyok és az én tanáraim kifejezetten kérdezgették már eddig is,hogy mikor akarunk babát. Hiába,a pedagógusoknak a gyerek igenis fontos!:)
Üdv:
10+2 hetes,ikres kismami
Akkor üdv a klubban óvónéni,mert én is az leszek,ha nagy leszek!:)
Én az egyetemen nagyon sok lányt láttam,akik pocakkal mentek vizsgázni és véletlenül sem buktatták meg Őket sosem. Hogy aztán ez a tudásuknak köszönhető-e...:P
Hová jársz egyébként,ha megkérdezhetem? Én most az ELTÉ-n vagyok csecsemő- és gyermeknevelő,gondozó szakon és szeptemberben kezdem a Szent István Egyetemen az óvót.
10+2 hetes,ikres kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!