Ha egy lány középiskolában teherbe esik, és abban az évben érettségizik, hagyják, hogy végig járja az évet? Ti szalagavatóznátok pocakkal?
Persze, hogy engedik érettségizni, söt ha esteleg addigra már valakinek meg lesz a babája akkor azt is engedik, hogy megszoptassa, illetve a szoptatás idejére behozzák neki...Komoly!
Nekem is volt ilyen osztálytársam!
Söt örülnek neki, hogy leérettségizel egyáltalán!
Elsö vagyok!
Én nem hagynám ki a szalagavatómat az biztos!
Ha jól emlékszem nálunk csak az érettségizhetett akinek már feltüzték a szalagot!
Persze nyómós indokkal volt aki nem volt ott!
De Én tuti ott lennék!!!
Késöbb jó lesz visszaemlékezni rá, és hidd el lehet megbánnád, ha kihagynád!
Jó babavárást!!!:))
Szerintem ez iskola függő.
Ahova én jártam annó,ott pl. a kiscsajt kirugták emiatt és más iskolában kellett le éretségiznie.Szóval nem tudom, de ha nálatok ilyenre nem volt példabiztos nem lesz semmi.
Nekem volt egy osztalytarsam aki teherbeesett. Mar megszult, ugy jott el vizsgazni. Orultek neki es mi is. Semmi gond nem volt.
Normalis helyen szerintem ennek igy kellene lennie.
Ha mar megtortent ami megtortent miert is kellene megneheziteni megjobban egy kismama es uj anyuka eletet?!
Szia. Nekem még ezzel együtt 3 évem van a suliból és félidős terhes vagyok. Nálunk megtesznek mindent azért hogy tudjak iskolába járni és a lehető legjobb eredményeket tudjam elérni.
Amúgy a kérdésre válaszolva: igen, szalagavatóznék nagy pocival, és engedik is az érettségire legtöbb iskolában. Milyen az már hogy kirakják mert megtörtént a baj? Inkább segíteni kellene, ha már volt benned annyi kurázsi, hogy felvállalod.
Gratulálok a babához =) jó babaváárást kívánok!
21 hetes 17 éves kismama
Miért ne mennél szalagavatóra?:-)
Én mondjuk nem középiskolában, hanem OKJ-n estem teherbe, és mentem úgy vizsgázni, meg évzárózni.
De szerintem nem raknak be magántanulónak. Középiskolában volt olyan évfolyamtársam, aki már megszült, és úgy ment el érettségizni.
Boldog babavárást neked, és az előttem szólónak is:-)
Köszönöm nektek!
Gratulálok a babához 17 éves kismama! :)
Köszönöm szépen mindkettőtöknek! Gratula a babádhoz OKJ-s kismama :P
Kérdező, hány hetes vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!