Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A lombik-programhoz elég az...

A lombik-programhoz elég az élettársi kapcsolat, vagy mindenképp házastársaknak kell lenni?

Figyelt kérdés

A Kaáli Intézetbe kell mennünk, s mikor időpontot kértünk, akkor elkezdték sorolni, hogy mit vigyünk majd magunkkal az első konzultációra, s azt mondták, hogy házassági anyakönyvi kivonat ... akkor annyira magam alatt voltam, hogy ide kerültem (megviselt lelkileg egy kicsit), s rá sem kérdeztem, hogy az élettársi kapcsolat is elég-e!

...

Élettársi kapcsolatban felvehetem a párom nevét?

Köszönöm a segítséget!

2009. júl. 24. 09:12
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
A fény! Mármint számomra! :) Komolyan? De jó lenne! Kezelnek esetleg Titeket is a Kaáliban?
2009. júl. 24. 10:28
 12/22 anonim ***** válasza:
Oda most jelentkeztünk be, eddig egy másik helyen voltunk, és ott mondták ezt, igaz mi házasok vagyunk, de ott voltak akik csak élettársak.Persze az a biztos ha ha megkérdezed őket.
2009. júl. 24. 10:31
 13/22 A kérdező kommentje:

Okés ... köszönöm :) ... de azért ez már egy reménysugár volt!

Szép napot Neked is!

2009. júl. 24. 10:37
 14/22 A kérdező kommentje:
Felhívtam Őket! S közjegyző által hitelesített élettársi kapcsolatról kell nyilatkozat!
2009. júl. 24. 10:49
 15/22 anonim ***** válasza:
Akkor jól tudtam.Sok sikert Nektek.:)Neked is további szép napot.
2009. júl. 24. 10:51
 16/22 anonim ***** válasza:
Jól van. :-) (Első voltam.)
2009. júl. 24. 11:01
 17/22 anonim ***** válasza:

Az egyik ismerősömék is csak élettársak és már túl vannak az első lombikon! De utánanéztem és lehet élettárs is és házastárs is! Nekik nem sikerült az első lombik...:(

Drukkolok, hogy sikerüljön nektek!

2009. júl. 24. 11:20
 18/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen Nektek! Igazán kedvesek vagytok!

Puszi

2009. júl. 24. 11:34
 19/22 anonim ***** válasza:
Lehet későn írok,de ha jegyzővel csináltatod ezt az élettársi papirt akkor az sokkal olcsóbb mint a közjegyző.A JEGYZŐNÉL 2000 forint, mig a KÖZJEGYZŐNÉL 15.000 ezer!
2009. júl. 24. 21:21
 20/22 A kérdező kommentje:

Utolsónak: Nagyon köszönöm az infót ... ez azért nem mindegy, hogy 13ezret ide vagy máshova fektetek be!

Köszönöm Neked, s minden jót! :)

2009. júl. 25. 12:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!