Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért válaszolnak kérdésekre...

Miért válaszolnak kérdésekre azok, akik nem szeretnének?

Figyelt kérdés
Itt a beszólásokra gondolok, arra, hogy egyes kérdésekre nem segítőkészen, hanem felháborodva reagálnak. A kérdezőknek biztos fontos a kérdésük, akármilyen butaságnak tűnik is másoknak.
2009. júl. 23. 11:38
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Az Interneten is csak olyan a közösség, amilyen a hús-vér életben. Vannak hülye kérdések és hasznosak. Vannak segítőkész válaszok és durvák. És vannak elegánsabb emberek akik nem foglalkoznak az általuk hülyeségnek gondolt dolgokkal...van aki meg nem.

Viszont egyáltalán nem biztos, hogy egy hülye kérdéssel szemben ne lenne hasznos a hevesebb reakció. Bár mégegyszer: én sem tartom túl elegáns gesztusnak.

2009. júl. 23. 11:55
 2/10 A kérdező kommentje:
Igen, egyetértek. Bár a hülyeség megítélése eléggé relatív.
2009. júl. 23. 11:58
 3/10 anonim ***** válasza:
94%

Sziasztok!

Jogos a kérdés,ezt én se értem!Ha valakit idegesit vagy kiakaszt egy kérdés,akkor arra egyszerűen nem kell válaszolni!Én se szoktam mindegyikre!

További jó munkát és klassz válaszokat!:)))

2009. júl. 23. 19:16
 4/10 A kérdező kommentje:
Engem is az zavar, ha direkt akarnak megbántani, leszólni valakit. Tényleg elképesztően alap dolgokat nem tudnak egyesek, de olyankor én vagy megírom nekik, vagy simán kihagyom. Mindegy, nem vagyunk egyformák.
2009. júl. 23. 19:41
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

De ez van sajna ,mert nem vagyunk egyformák és nem egyeznek a vélemények!

De ez igy van jól ,szerintem ,mert azért kérdezünk hogy válaszokat kapjunk,negatívat is és pozitívat is!!Ezt mindenkinek el kell fogadnia!!

2009. júl. 28. 20:44
 6/10 anonim ***** válasza:

Én azokat utálom, amikor kiforgatják a kérdésem és olyan negatív dolgot válaszolnak rá, hogy a vége veszekedés. Jártam már úgy, hogy feltettem egy kérdést és támadásnak vették, mire akkora keveredés lett, hogy még le is tiltottak. Azóta nem merek kérdezni olyan dolgokat, amik miatt ez az oldal készült.

Végülis az van a GYAKORIKÉRDÉSEK.HU alá írva, hogy "amit máshol nem mertél...itt megkérdezheted!" akkor ez most hogy is van?

2009. júl. 28. 22:13
 7/10 anonim ***** válasza:
ilyen emberek mindig voltak/vannak/lesznek sajnos, akik leszólják a másikat...persze azért kérdezünk itt dolgokat, mert máshol nem merjük,és itt választ kaphatunk...sőt, ha téleg vki hülyeséget kérdez(ami vkinek az,de a kérdezőnek télleg fontos), a válaszadók között olyan is akadhat, aki normálisan válaszol, és akik hülyeségnek tartották a kérdést, még tanulhatnak is belőle... egyébként sztem sok beszólós ember van,aki hülyeséget tud kérdezni.kivétel erősíti a szabályt.
2009. júl. 29. 00:21
 8/10 anonim ***** válasza:
folytatva: akik leszólnak vkit, nincsenek tisztelettel a másikra, aki többet szeretne tudni, tanulni másoktól, az ilyenek meg csak akadályozzák ezt, azt hiszik mindent tudnak az adott témáról, közbe nem is, csak önteltek,meg szeretnek kötekedni. annak örülnék ha ez megszűnne, de sose fog, mert egyre több az utálatos ember sajnos...
2009. júl. 29. 00:26
 9/10 anonim ***** válasza:
sztem kifejezetten jó érzés, ha tudok segíteni a másikon egy egyszerű kérdésre válaszolva. de minden ember más, ha kiakadnak, ne válaszoljanak, ennyi. mi azért tartsunk össze ;)
2009. júl. 29. 00:28
 10/10 A kérdező kommentje:

Szívemből szóltatok. Ráadásul, ha kijavítasz valamit -minden rosszindulat és beszólás nélkül,- még le is hülyéznek. Ha nem viseli el más véleményét, miért gondolja, hogy pont az övét kellene mindenkinek elfogadni?

Ez már csak költői kérdés, persze...

2009. júl. 29. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!