Miért válaszolnak kérdésekre azok, akik nem szeretnének?
Az Interneten is csak olyan a közösség, amilyen a hús-vér életben. Vannak hülye kérdések és hasznosak. Vannak segítőkész válaszok és durvák. És vannak elegánsabb emberek akik nem foglalkoznak az általuk hülyeségnek gondolt dolgokkal...van aki meg nem.
Viszont egyáltalán nem biztos, hogy egy hülye kérdéssel szemben ne lenne hasznos a hevesebb reakció. Bár mégegyszer: én sem tartom túl elegáns gesztusnak.
Sziasztok!
Jogos a kérdés,ezt én se értem!Ha valakit idegesit vagy kiakaszt egy kérdés,akkor arra egyszerűen nem kell válaszolni!Én se szoktam mindegyikre!
További jó munkát és klassz válaszokat!:)))
De ez van sajna ,mert nem vagyunk egyformák és nem egyeznek a vélemények!
De ez igy van jól ,szerintem ,mert azért kérdezünk hogy válaszokat kapjunk,negatívat is és pozitívat is!!Ezt mindenkinek el kell fogadnia!!
Én azokat utálom, amikor kiforgatják a kérdésem és olyan negatív dolgot válaszolnak rá, hogy a vége veszekedés. Jártam már úgy, hogy feltettem egy kérdést és támadásnak vették, mire akkora keveredés lett, hogy még le is tiltottak. Azóta nem merek kérdezni olyan dolgokat, amik miatt ez az oldal készült.
Végülis az van a GYAKORIKÉRDÉSEK.HU alá írva, hogy "amit máshol nem mertél...itt megkérdezheted!" akkor ez most hogy is van?
Szívemből szóltatok. Ráadásul, ha kijavítasz valamit -minden rosszindulat és beszólás nélkül,- még le is hülyéznek. Ha nem viseli el más véleményét, miért gondolja, hogy pont az övét kellene mindenkinek elfogadni?
Ez már csak költői kérdés, persze...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!