Ha teljessen egészségesek vagyunk a párommal, akkor miért nem jön össze a baba?
10 hónapja próbálkozunk, az orvosok már megvizsgáltak. Mi lehet az oka?
Tudok valamivel segíteni?
Egy ovu környékére időzített kis nyaralás/ pár napos kiruccanás igen eredményes lehet.:) De lehet csak azért, mert akkor ott biztosan új élmények érnek benneteket, lehet lazítani, kikapcsolódni, járni a természetet, enni-inni finomakat, ismét felfedezni egymás romantikus oldalait.
Nem kell éppen Balira menni, egy jól megszervezett, olcsó belföldi utazás is felejthetetlen lehet!
(nem vagyok utazási ügynök amúgy.;))
Köszönöm a bíztatásokat. Egy kicsit le vagyok törve. A nyaralásból most jöttünk haza. 2 hetet voltunk a balatonon. Azt hittem babásan jövünk haza, de sajna megjött. Igaz több mint egy hetet késett. Már bizakodni kezdtem. :(
Sokat vagyunk együtt, a peteérés környékén meg pláne, de így sem jött össze a babó. Nem agyalok rajta minden pillanatban. Nem is tudnék. Rengeteg a munkám. Csak peteérés környékén, illetve mensi közeledte gondolok egyszer-egyszer a babára.
Lehet, hogy ez is sok?
11-es vagyok. Hát akkor a nyaralás kilőve.:)
Egyébként egyet kell, hogy értsek a 9-es válaszolóval - és nem tudom, hogy milyen vizsgálatokon estél már túl, amire azt mondták az orvosok, hogy egészségesek vagytok?
Csak azért kérdezem, mert hallottam már olyat, hogy 1-2 általános vizsgálat után legyintenek egyet a dokik és azt mondják: próbálkozzanak csak nyugodtan (na persze, nekik van idejük...), minden rendben.
Egy ismerősömnek 2 évet kellett várnia, mire kiderült, hogy PICIT magasabb egy bizonyos prolaktin szintje, kapott rá bogyót - és már abban a hónapban végre megfogant a babájuk.
Ha a lazításon túlvagytok, akkor én úgy gondolom, nem a rágörcsölés a baj nálatok. Persze, ezt mindig könnyű kívülről mondani, hogy "ne görcsöljetek rá", de fenti barátnőm is sok időszakon esett át a 2 év alatt, lett új munkája, ami feldobta, és abszolút nem is foglalkozott a babatémával, szinte már feladta. Mégsem jött a baba, mert egész egyszerűen más volt a probléma.
Nagyon drukkolok nektek, hogy mihamarabb fény derüljön a problémára, és hozzátok is bekopogtasson végre a gólya! Eddig akinek drukkoltam, mindenhol összejött végül a baba.;))
Utolsó vagyok.
Prolaktinos barátnőmnek is úgy volt, ahogy neked: mindig kb. 1 heteket késett, néha voltak terhességi tünetek is, aztán mégis megjött neki. Mindenki azt mondta neki: biztosan csak pszichésen beképzelted a tüneteket - de most már tudják: a prolaktin miatt nem tudott rendesen beágyazódni a baba.:(
Na tényleg nem okoskodok tovább, és lehet hogy már ezen a vizsgálaton te túl is vagy (nem írtad, miket vizsgáltak eddig!), és ahány ember, annyi féle eset.
Köszönöm válaszod!
Valószínű, hogy nálam nem ez lehet a baj. Én nem sedtem még fogamzásgátló dolgokat, de úgy néz ki, hogy sajna nincs is rá szükségem.
Köszönöm a bíztatást!
Ildi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!