Ha teljessen egészségesek vagyunk a párommal, akkor miért nem jön össze a baba?
10 hónapja próbálkozunk, az orvosok már megvizsgáltak. Mi lehet az oka?
Tudok valamivel segíteni?
Köszönöm a válaszokat!
Én 32 a férjem 33 éves.
Ovulációhoz nagyjából értek, régebben hőmérőztem magam, de már abba hagytam. szedtem vitaminokat is, de azt is abba hagytam. Ittam teákat, és még sorolhatnám, de kettő hónapja már semmivel nem foglalkozom. Meg próbáltam nem görcsölni rá, és nem foglalkozni vele. Csak és kizárólag annyit teszek, hogy amikor pete érésem van, akkor szex után fekszem még egy kicsit, hogy bent maradjon a cumó. De semmi egyebet.
A férjem vitaminokat szed, és rendszeressen eszi a mézet.
Kellene még többet is tennem?
Próbáljátok meg a paleolit életmódot. Nekem a pajzsmirigy alulműködésem helyrejött és a meddőségre is megvan a megoldás. A linkelt könyvet ajánlom hogy vegyétek meg, Én nem tudtam letenni. Meglátod hogy teljesen átalakul a hozzáállásod a dolgokhoz és remélem a baba is sikerül. Sok sikert.
Jó igazából nem irhatok ide, amiket olvastam hogy 2év meg hasonlók.. huhh lányok, igazán kitartóak vagytok :D
Mi összesen 4 hónapot próbálkoztunk, 5.dikbe jött össze, ma vagyok 6 hetes terhes :)
Már 12DPOn kideritettem teszttel hogy ott a mi picurink! :P
Akinek eddig nem sikerült, csak azt tudom tanácsolni, nyugodjon meg, próbálja elterelni a gondolatait (tudom beromi nehéz, nekemsem ment :D) és sikerülni fog!
Én már második hónapba mikor megjött azthittem valami baj van velem hogy sose lehet gyerekem :| Aztán 3.,4. hónap is csalódás volt mind. És lám-lám :) Itt a csoda! :)
Ti is elfogtok érkezni ahhoz a ponthoz hogy azt irjátok le mint én, 6 hetes terhes vagyok!! :D Csak türelem!!
Nekünk akkor jött össze, mikor a családomban veszekedések voltak és minden napomat azzal idegeskedtem hogy rajtuk gondolkodtam, naponta max 1-2 órára férkőzött be a fejembe a gyerek projekt :) Szóval kitartás csajok!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!