Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 17 éves kismama, megdobbento...

17 éves kismama, megdobbento vallomas?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok,mindig is imádtam a gyerekeket.a barátom 20éves és nagyon szeretjuk egymást.Szerettem volna anya lenni, o is minden szexális aktus során elmondta, mennyire szeretné hogy gyereket szuljek neki. teherbe estem 4 hónapja, és nagyon boldogan várjuk a kisfiunkat, viszont nagyon alacsony és vékony vagyok, a párom pedig 2méter magas. Nagyon nagyra nott a pocakom máris, és erosen fáj. Mit tegyek
2012. aug. 16. 11:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

nem lesz semmi baj,ne felj...majd menj el az orvosi vizsgalatra,es ptt majd megmondjak neked hogy mi a helyzet a bebivel :)

Az ilyen sok tavgyogyitonak ne higyj itt az interneten :)

2012. aug. 16. 13:45
 12/12 sajzemaki válasza:

Neis foglalkozz a rosszindulatú válaszolókkal. Énis 17éves vagyok, a párom most 25 és mi is nagyon szerettünk volna kisbabát! Minden nap mondogatta hogy mennyire szeretne, az esküvőnk is hamarosan meglesz tartva :) (szervezés alatt)

Nekem a családom miatt vagyok ennyire fiatalon mégis felnőtt. Apukám 2010ben meghalt. Anyukám pedig nem törődik velem, csak pasizik folyton. Úgyhogy köszönöm énsem kérek cifra megjegyzéseket. :) Amugy rátérek a válaszomra. Mi 4 hónapig próbálkoztunk vele, és ma vagyok 6 hetes terhes. Mi olyan próblémába nem ütköztünk mint ti, de a barátnőm is aki úgyszintén 17éves, 4000g kislányának adott életet febr.15én :) Ha szeretnél privibe beszélni, segitek mindenben! :) Sok sikert aztán vigyázz magatokra :)

2012. aug. 17. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!