17 éves kismama, megdobbento vallomas?
nem lesz semmi baj,ne felj...majd menj el az orvosi vizsgalatra,es ptt majd megmondjak neked hogy mi a helyzet a bebivel :)
Az ilyen sok tavgyogyitonak ne higyj itt az interneten :)
Neis foglalkozz a rosszindulatú válaszolókkal. Énis 17éves vagyok, a párom most 25 és mi is nagyon szerettünk volna kisbabát! Minden nap mondogatta hogy mennyire szeretne, az esküvőnk is hamarosan meglesz tartva :) (szervezés alatt)
Nekem a családom miatt vagyok ennyire fiatalon mégis felnőtt. Apukám 2010ben meghalt. Anyukám pedig nem törődik velem, csak pasizik folyton. Úgyhogy köszönöm énsem kérek cifra megjegyzéseket. :) Amugy rátérek a válaszomra. Mi 4 hónapig próbálkoztunk vele, és ma vagyok 6 hetes terhes. Mi olyan próblémába nem ütköztünk mint ti, de a barátnőm is aki úgyszintén 17éves, 4000g kislányának adott életet febr.15én :) Ha szeretnél privibe beszélni, segitek mindenben! :) Sok sikert aztán vigyázz magatokra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!