17 éves kismama, megdobbento vallomas?
Ha nagyon fáj a pocikád, akkor mutasd meg magad az orvosodnak. Lehet, hogy hosszú lesz a babád, Te picike és vékonyka vagy és nagyon feszíti a pocakodat.
Nálam is ez volt, sajnos végig fájt a hasam a terhesség során, nagyon-nagyon nehezen tágult a pocakom, a baba meg hamar nőtt. Szóval készülj fel, hogy ez már így lesz végig.
DE megéri, hidd el :)
Vigyázz nagyon magadra, és menj dokihoz, ha tényleg nagyon fáj :(
Szerettük volna a picit" már nem szeretitek?
meg 17 évesen? atyavilág .
30 évesen még divat szinglinek lenni, neked meg már lesz egy 12 éves gyermeked! na ez a megdöbbentő!
utolsó?
azért mert divat szinglinek lenni 30 évesen, akkor ezt a példát kell követnie mindenkinek? nem offolni akartam, csak kíváncsi vagyok. én pl 22 évesen várom a babámat.
kérdező:
menj el szerintem is dokihoz, az a legjobb amit tehetsz, ő tud neked segíteni. míg mi csak tanácsokat adhatunk neked és ahogy olvasom mindenki azt mondja doki... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!