Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 17 éves kismama, megdobbento...

17 éves kismama, megdobbento vallomas?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok,mindig is imádtam a gyerekeket.a barátom 20éves és nagyon szeretjuk egymást.Szerettem volna anya lenni, o is minden szexális aktus során elmondta, mennyire szeretné hogy gyereket szuljek neki. teherbe estem 4 hónapja, és nagyon boldogan várjuk a kisfiunkat, viszont nagyon alacsony és vékony vagyok, a párom pedig 2méter magas. Nagyon nagyra nott a pocakom máris, és erosen fáj. Mit tegyek
2012. aug. 16. 11:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
50%

Ha nagyon fáj a pocikád, akkor mutasd meg magad az orvosodnak. Lehet, hogy hosszú lesz a babád, Te picike és vékonyka vagy és nagyon feszíti a pocakodat.

Nálam is ez volt, sajnos végig fájt a hasam a terhesség során, nagyon-nagyon nehezen tágult a pocakom, a baba meg hamar nőtt. Szóval készülj fel, hogy ez már így lesz végig.

DE megéri, hidd el :)

Vigyázz nagyon magadra, és menj dokihoz, ha tényleg nagyon fáj :(

2012. aug. 16. 11:51
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
ha már úgyis jársz terhesgondozásra, mondd el az orvosnak, és akkor mond valami okosat.
2012. aug. 16. 11:53
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem nagyon tudsz mit tenni, én is kicsi vagyok, nagy babát szültem. Hatalmas volt a pocakom!
2012. aug. 16. 11:57
 4/12 anonim ***** válasza:
51%
és mi ezen a megdöbbentő?
2012. aug. 16. 11:59
 5/12 anonim ***** válasza:
Mondd el az orvosodnak...
2012. aug. 16. 12:08
 6/12 A kérdező kommentje:
Csak azert megdobbento egy picit, mert gimibe járok. és el kellett koltoznom otthonról egy lakasba, most pedig elkezdtem dolgozni. de nagyon szerettuk volna a picit.
2012. aug. 16. 12:12
 7/12 anonim ***** válasza:
27%

Szerettük volna a picit" már nem szeretitek?

meg 17 évesen? atyavilág .

30 évesen még divat szinglinek lenni, neked meg már lesz egy 12 éves gyermeked! na ez a megdöbbentő!

2012. aug. 16. 12:23
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem értem, nem is laktok együtt a gyerek apjával? Ő egyáltalán dolgozik?
2012. aug. 16. 12:33
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

utolsó?

azért mert divat szinglinek lenni 30 évesen, akkor ezt a példát kell követnie mindenkinek? nem offolni akartam, csak kíváncsi vagyok. én pl 22 évesen várom a babámat.

kérdező:

menj el szerintem is dokihoz, az a legjobb amit tehetsz, ő tud neked segíteni. míg mi csak tanácsokat adhatunk neked és ahogy olvasom mindenki azt mondja doki... :)

2012. aug. 16. 12:34
 10/12 A kérdező kommentje:
Meg mindig szeretnenk! igen, dolgozik persze, es egyutt is lakunk mert egyikunknek sincsen senkije. a semmibol epitettuk fel az eletunket.Lehet hogy ijeszto ilyen fiatalon, de sokmindent megeltunk mar es hamarabb fel kellett nonom mint egy atlagos korombelinek.
2012. aug. 16. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!