Hanyadik héttől kezd el nagyobbodni egy kismama melle?
Nekem igazából nem nagyobbodott (talán csak egy picit), inkább az állaga meg a formája változott.
Koraterhességben valahogy teljesen lazává és csomómentessé vált, szülés utánra pedig teljesen más alakja lett, mint volt, pedig sajnos szoptatni is csak rövid ideig tudtam.
Ez amúgy mindenkinél más, egyik barátnőmnek kis melle van, de már a pozitív tesztje előtt jelentősen nőni kezdtek a mellei.
Szia!
Szintén 4 hetes vagyok. Nekem már peteérés után nagyon furin érzékenyek voltak a mellbimbóim, azóta ez erősödött, de semmit nem nőtt a mellem és nem is változott rajta semmi. A mellem még mindig nem fáj, csak a mellbimbóim érzékenyek tapintásra.
Off!:) Csajok, nekem a tüszőrepim óta iszonyú érzékeny a mellbimbóm, és kb. másnaptól a melleim is. Most megtapiztam őket, egy nagy "masszává" állt össze az egész.:)
A mellbimbóm olyan, mintha kidörzsölte volna egy csipke melltartó, a melleimet pedig fogni kell ha futok pl., ill. szexnél is, mert mintha le akarnának szakadni...
Szombaton vagy vasárnap volt tüszőrepim, vasárnaptól érzem ezeket. Nagyobbodást nem látok, a melltartóim is jók, csak mintha mégis valami elindult volna... Csak 06.-án tesztelek.... Szerintetek?
Kedves Kérdező, biztosan fog nőni:))) A kismama magazin honlapjára menj rá, ott sokat foglalkoznak ilyesmivel is, én nagyon szeretem! A 2. trimeszterig biztosan nő, de akkor már tuti!!!! Nekem 75/b-s melleim vannak, és amikor mammográfián voltam, azt mondták a csajok, ha kismama leszek akkorák lesznek a cickóim hogy csak na, mert rengeteg bennük a mirigy:) Szóval nem méretfüggő, az biztos.
Én vagyok a 6-os...:) És gratulálok Kedves Kismama!!!!:)
A nyolcas válaszon pedig elsírtam magam, annyira szeretném már...!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!