Megnéznétek a tesztem? Még 4 nap mensesig.
Figyelt kérdés
nem reggeli vizelet, de azonnal kijött a függőleges csík. Mellfeszülés, állandó pisilési inger.
2012. aug. 15. 21:32
11/270 A kérdező kommentje:
A clearblue nekem egyszer száradá után lett olyan, hogy egy leheletvékony függőleges csík volt. Na az nega volt, mert megjött.
2012. aug. 15. 21:49
12/270 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat és aki szorít nekem! :-)
2012. aug. 15. 21:50
13/270 anonim válasza:
szia, 2. válaszoló vagyok, X-Epil vagy Qpido tesztet vegyél! Ezek a legjobbak úgy tudom :) Én a Qpidoval teszteltem, nemvárt után 3 nappal, teljesen erős pozitív lett, míg egy ócska olcsó teszt, nem is tudom már milyen, csak nagyon halvány pozit mutatott
14/270 anonim válasza:
6.vagyok
Én Lilyvel(rossman)teszteltem,3 nap késéssel csináltam szinte egyszerre jött ki a 2 csík.Ez vizeletbemártós.Utána csináltam még egy OneMinute(dm)tesztet ez vizeletsugaras.ezt csak azért hogy eltudjam tenni emlékbe.Már 2,5 éves a kislányom de még megvan.
15/270 anonim válasza:
Megnéztem neked mert elvannak téve,ez is olyan fura mert hármat csináltam abból kettőt tettem el ez a kettő egyforma is vagyis a One-Step Test,és ketten is lettek:)))
16/270 A kérdező kommentje:
Akkor veszek egy xepilt meg egy one stepet :-)
2012. aug. 15. 21:59
17/270 anonim válasza:
Okéééé és két csíkos fotót róla majd!!!!:)))
18/270 A kérdező kommentje:
Az nagyon szuper lenne :-) ;-)
2012. aug. 15. 22:08
19/270 anonim válasza:
Szorítunk nem kicsit hanem nagyon!!!:))
20/270 anonim válasza:
Én nem akarlak elkeseríteni de én úgy tudom hogy ennél a tesztnél függőlegesen kell kijönni a vízszintes mindig előjön és ha kereszt van ott akkor pozitív. Itt meg tudod nézni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!