Akik 23-24-5re nem várjátok, hogyan bírjátok a várakozást?
Figyelt kérdés
Nekem holnap nem lenne itt az ideje. Állandóan WCre járok, hogy barnázok- e már. Pár nappal előtte már barnázgatok általában. Ma azonban nagyon jól vagyok, semmi bajom. Mintha egy teljesen átlagos nap lenne. Nálatok mi újság?2009. júl. 22. 14:41
11/15 A kérdező kommentje:
Nem bírtam tovább és ma du. 10-es teszttel szerencsét próbáltam. És képzeljétek, időn belül pozitívat mutatott.Jól felismerhetően.
Kicsit most megijedtem, mi lesz, a ismét itthagy minket...
Hm, majd vmikor jövő héten ismét tesztelek, ha addig nem jön meg.
Veletek mi újság lányok?
2009. júl. 24. 17:30
12/15 anonim válasza:
Gratulálok neked!!!!!!!!!!!!!! Én még nem merek tesztelni, nekem sem jött meg tegnapra nem vártam.
13/15 A kérdező kommentje:
Én is nagyon féltem. Bátorság, ha felkészültél és teszteltél, írj. Addig is szorítok!
2009. júl. 24. 21:08
14/15 anonim válasza:
szia nekem most igy alakul a görbém, nem jött meg tegnap. nem tudom mi lesz...
15/15 anonim válasza:
kedves utolsó! a hőd szépen fenn van, tehát drukkolok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!