Ismersz valakit aki valamilyen védekezés mellett lett terhes?
Figyelt kérdés
Sztorik?2012. aug. 14. 19:38
1/10 anonim válasza:
Egy este kimaradt fogamzásgátlótól, pedig az ember azt hinné hogy a szervezete tárolja a gyógyszert kellő mértékben.
2/10 anonim válasza:
Anyósom lett terhes fog. gátló szedése mellett a férjemmel. Ugyanígy járt az utcában másik 4 nő is. Kihagyták a hatóanyagot...
Barátnőm pharmatexet használt, és mégis kismama lett.
3/10 anonim válasza:
Megszakításos módszer, bár ez nem igazán védekezés szerintem, és Pharmatex, de hallottam már olyat is itt a neten, nem is egy embertől hogy spirál mellett estek teherbe.
4/10 anonim válasza:
Foggátlól mellett nekem is esett teherbe ismerősöm, de hát hülye volt szegény, mert hasmenése volt, és bár beszedte, de nem védekeztek pluszban. Meg is lett az eredménye. MÁr 3 éves nagyfiú :)
5/10 anonim válasza:
Ismeretségben volt aki a fogamzásgátló mellett fájdalomcsillapítót szedett, így lett a 3. baba.
Van akik gumi mellett lett terhes.
Olyan is van aki pesszáriumot használt.
6/10 anonim válasza:
Hallottam olyanról, hogy valaki nagyon védekezett, de a pasi persze sokkal erősebb volt nála. :(
7/10 anonim válasza:
Olyan idősebb férfit ismerek, akinek az orvosok szerint sosem lehetett volna gyereke, ezért nem védekezett, de egyszer mégis terhes lett tőle egy barátnője (akivel már szakítottak, mielőtt kiderült).
9/10 anonim válasza:
Igen, lányom tabi mellett jött össze, most pedig lehet h a tesó jött össze megszakítással voltunk együtt :D már 2napja késik de spirálról is hallottam h nem a legtutibb. A gumi pedig volt nálunk is h kiszakadt. Pl a rossmannba lehet kapni 12db/csomag rossmanos márkás azt hiszem, na az egytől egyig mind kiszakadt!!!
10/10 anonim válasza:
Öcsém 22 évvel ezelőtt anyukám elmondása alapján fogamzásgátló mellett jött össze. Persze gondolom akkoriban nem voltak olyan megbízhatóak mint manapság. Barátnőm Pharmatexxel maradt babás, és a párom haverjának mai napig van egy hege ahonnan baba korába kiműtötték anyuka spirálját:) Sok szerencsét mindenkinek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!