Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A férjem anyukája 149 centi...

A férjem anyukája 149 centi volt (meghalt) az apukája meg 168 centi. A férjem 170 centi a fiú testvére 158 centi. én 174 centi vagyok. Ha lenne közös gyerekünk lenne esélye h alacsony legyen?

Figyelt kérdés
az anyukájának az ujjai is úgy nőttek h a mutató a leghosszabb..és sorban a többi egyre kisebb..a férjem testvére is örökölte..ha lenne közös gyerek akkor gondolom benne van a pakliban h ő is örökli?!
2012. aug. 11. 20:12
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

kedves utolsó!

köszönöm szépen a válaszodat!! :)..és tényleg elgondolkodtató..hidd el h szeretném a gyerekemet..de pl látom a férjem testvérén..aki örökölte..h nem érzi magát jól a bőrében..156cm férfi és 32 éves..teljesen egyedülálló..és ezt nem szeretném!

2012. aug. 12. 10:09
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el én megértelek, hogy aggódsz. De azt nem, hogy akkor miért mentél hozzá a férjedhez? Hiszen alacsonyabb is mint te! Az meg végképp nem értem, hogy miért csak most láttad az anyukája fényképét. Nem bántásból kérdezem! Ma már sokféle genetikai szűrés van, talán ki is küszöbölhető ez a betegség, vagy lehet nem is örökölnék a gyerekek!
2012. aug. 12. 12:43
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

17.vagyok

Én nem ítéltelek el!

De ez a "gnóm"kifejezés...Valószínűleg az anyósod se tehetett róla hogy olyan volt.És ha olyan is volt,mégis lett családja.Az apósodnak nem volt ez nem volt akkora tragédia,hogy úgy nézett ki mert szerette.És szerintem a férjed testvére se azért van egyedül mert alacsony.Ismerek én is alacsony férfiakat,nincs velük semmi probléma.Az ember(én legalábbis)nem azért szeret bele valakibe mert magas és tökéletes.Nincs is tökéletes férfi(nő).Az én férjem szülei is meghaltak én se ismertem őket.Nekem is tartanom kellett volna hogy milyen gyerekünk születik.Eszembe se jutott,arra gondoltam hogy ránk fog hasonlítani.És valóban,nagyon hasonlít az apjára.Ezt nem bántásból írom,de ha így gondolkodsz akkor tényleg ne szüljél gyereket.

2012. aug. 12. 13:21
 24/25 anonim ***** válasza:
78%

20 vagyok

Egyet értek 17-el abban, hogy a "boldogság"/boldogulás nem a centiken múlik.

Amúgy a 160 centi körüli férfi bár alacsony, nem "beteg". 150 cm alatt számít "törpe növésűnek", a felett nem.

Ismerek nem is egy alacsony férfit, akinek boldog kiegyensúlyozott kapcsolata van és gyerekei, és olyat is, aki átlagos magasságú és mégse találja élete párját...

Egyébként azt gondolom, hogy férfire és nőre is egyaránt igaz, hogy sokszor azok, akik "tökéletes külsővel" rendelkeznek, azok magányosak és a természetük is sokkal nehezebb, mint azoké, akik "nem annyira szépek", mert utóbbiak sokkal többet dolgoznak a belső szépségükön, azzal pedig szinte bárkit el lehet varázsolni, és megtalálni a boldogságot...

2012. aug. 12. 14:14
 25/25 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszaitokat!..Elfogok gondolkodni ezeken a dolgokon..tényleg nem minden a külső..sőt..

Igazából ha tudnátok az életem történetét v ismernétek..talán megértenétek h miért is aggódom ezen..de köszi még1szer h megtiszteltetek a véleményeitekkel!

2012. aug. 12. 17:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!