Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A férjem anyukája 149 centi...

A férjem anyukája 149 centi volt (meghalt) az apukája meg 168 centi. A férjem 170 centi a fiú testvére 158 centi. én 174 centi vagyok. Ha lenne közös gyerekünk lenne esélye h alacsony legyen?

Figyelt kérdés
az anyukájának az ujjai is úgy nőttek h a mutató a leghosszabb..és sorban a többi egyre kisebb..a férjem testvére is örökölte..ha lenne közös gyerek akkor gondolom benne van a pakliban h ő is örökli?!
2012. aug. 11. 20:12
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Igen
2012. aug. 11. 20:44
 12/25 anonim ***** válasza:
25%

Természetesen nagyon is örökölheti a babátok. De ha ez ennyire bánt, akkor inkább még várj, gondold át az egészet.

Tudom, hogy fontos számodra ez a döntés.....

várj még a babával. Eljön az az idő, amikor mindenáron akarni fogod a babát. Most még várj.

2012. aug. 11. 20:47
 13/25 A kérdező kommentje:
kedves utolsó! nagyon szépen köszönöm a kedves válaszodat..örültem vna ha a többiek is átérzik a problémámat..és nem magukra veszik..
2012. aug. 11. 20:52
 14/25 anonim ***** válasza:
32%

Szívesen, nagyon is értem és érzem a gondolataidat, aggályaidat.

Tehát várj még és nagyon gondold át.

Remélem, hamar rendbe tudod szedni a gondolataidat és minden rendben lesz :)

Sok sikert!

2012. aug. 11. 21:08
 15/25 anonim ***** válasza:
Minden generációban nagyobbak lesznek a gyerekek. Komolyan miért a te mamád hány cm volt. Az enyém is 150 körül lehet én meg 180 vagyok.
2012. aug. 11. 21:15
 16/25 anonim ***** válasza:
71%

Apukám 198 cm, Anyukám 175, én viszont "csak" 169 vagyok :)

A férjem is és én is úgy születtünk, hogy volt egy-egy plusz ujjunk a kezünkön (nem vicc), amit leműtöttek még újszülött korunkban, szóval féltünk hogy a gyerekeinknél is várható ilyen, de szerencsére egyik kisfiunk sem örökölte.

Ezt csak azért írom, hogy nem mindig számít a genetika, de persze van rá esély.

2012. aug. 11. 22:32
 17/25 anonim ***** válasza:
44%

Kérdező!

Először is köszi a lepontozást!Másodszor olvasd el a kérdésedet és értelmezd.Már bocsi de eléggé hülyén hangzik hogy megkérdezed csak azért mert a családban van alacsony meg az anyósodnak kicsi volt a keze,ezért szüljél e gyereket.A gyerekedet úgy fogod szeretni amilyen lesz.Vagy ha alacsony lenne,vagy kicsik lennének a kezei akkor nem szeretnéd?

2012. aug. 11. 22:35
 18/25 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Én akármilyen választ kapok csak is zöld kezet nyomok!

Mert én kérdeztem és örülök annak ha bárki megtisztel a véleményével!Nem én pontoztalak le!

A másik..nem atól félek igazából h alacsony lesz..hanem ahogy ránézek a képekre..olyan "gnómnak" látom..alacsony..nagyobb fej..rövidebb kezek..

Nem hiszem el h ezt nem lehet megérteni..igenis ez aggaszt..nem vagyunk egyformák..és ezért miért is kellene engem elítélni?!Én sem ítélek el senkit azért mert nem egyezik a véleményünk!

A normális válaszokat pedig nagyon szépen köszönöm!

2012. aug. 11. 22:44
 19/25 anonim ***** válasza:
72%
Javaslok egy genetikai tanácsadást, hogy kiszűrjék nem valami betegség miatt ilyen a férjed családja.
2012. aug. 12. 00:34
 20/25 anonim ***** válasza:
72%

"ahogy ránézek a képekre..olyan "gnómnak" látom..alacsony..nagyobb fej..rövidebb kezek.. "

Hetedíziglen megy vissza az öröklés, és mi maximum 3 generációt látunk élve visszafelé, a többit nem, és az meg már annyira szerteágazó is, mert minden visszamenő generációban "duplázódnak" a lehetőségek.

Nincs ember aki minden felmenőjét látná és tudna róla mindent.

Nem lehet tudni, hogy melyik ágról mi érkezik, legyen az külső vagy belső tulajdonság.

Szerintem ha így nézzük, akkor mindenki "vaktában lődöz".

"Buta szülőknek" lehet "okos gyereke", "csúnyáknak" "szép", egészségeseknek beteg és fordítva.

A gyerekét meg minden viszonylag egészséges lelkületű ember tudja szeretni függetlenül attól, hogy milyen is. Sőt, a sajátjait az ember általában "szépnek és okosnak" látja, mellőzve az objektivitást. :o) És ez így van jól.

2012. aug. 12. 09:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!