Ez az első hőmérőzős hónapom, de nagyon kevésnek találom ovu. Előtt, de utána még inkább a mért hőmet. Már nagyon szeretnénk babát. Mivel lehet gond? Köszönöm előre is a segítséget.
2012. jún. 20. 09:48
1/28 anonim válasza:
szia!!hol méred a hődet??mert ez tényleg alacsony!!
2/28 A kérdező kommentje:
Szia! Szájban mérem rögtön ébredés után. Digitális hőmérővel.
2012. jún. 20. 10:12
3/28 anonim válasza:
pedig akkor jónak kellene lennie!!nem értem!!legalább csipogásig méred??nem akarlak megijeszteni de pajzsmiriggyel lehet baj van!akkor ilyen alacsony a hő!!
4/28 A kérdező kommentje:
Mindig megvárom a csipogást, néha kétszer is mérek egymás után biztos ami biztos alapon. Köszönöm, hogy írtál. :o))
2012. jún. 20. 10:21
5/28 anonim válasza:
nincs mit szívesen!!de tényleg nem akartalak megbántani vagy megijeszteni!mióta próbálkoztok?vagy még most kezdtétek?
6/28 anonim válasza:
ja azt elfelejtettem írni legalább 5 percig kell mérni!!és nem digitálissal!na de!!én kíváncsiságból mértem 5 percig digitálissal meg csipogásig!!érdekes mert csak 1 tized különbség volt kettő között!!én is digitálissal mérem!!
7/28 anonim válasza:
szia! en is digitalissal merem. eddig eleg cikk-cakkos volt a gorbem, mert csak csipogasig mertem. Aztan olvastam, h legalabb 5percig kell. azota ugy merem es nagyon szep gorbeim vannak.
Probald meg te is igy!
8/28 anonim válasza:
Nem csipogásig kell mérni, hanem minimum 5 percig. De jobb lenne végbélben.
Amúgy igen, alacsony nézesd meg a pajzsmirigyed.
9/28 A kérdező kommentje:
Nem bántottál meg sőt örülök, hogy ilyen segítőkész vagy.
Az első terhességem 2007-ben volt, de spontán vetélés történt a 42. napon. Aztán sok-sok idő elteltével újra próbálkoztunk, de nem jött létre terhesség. 2011-ben csináltak HSG-t, rá 1 hónapra terhes lettem, de a 6. héttől a baba nem fejlődött tovább. Missed ab. Most újra próbálkozunk...
2012. jún. 20. 13:12
10/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát.
Ki próbálkozik most babával, és mióta?
2012. jún. 20. 13:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!