Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez az első hőmérőzős hónapom,...

Ez az első hőmérőzős hónapom, de nagyon kevésnek találom ovu. Előtt, de utána még inkább a mért hőmet. Már nagyon szeretnénk babát. Mivel lehet gond? Köszönöm előre is a segítséget.

Figyelt kérdés
[link]

2012. jún. 20. 09:48
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Mi próbálkozunk a kistesóval,21 hónapos a kisfiam,nem védekeztünk azóta,de célirányosabban 3 hónapja,de sajna semmi eddig.A kisfiam első hónapban megfogant,azt hittem könnyebb lesz.
2012. jún. 20. 13:20
 12/28 anonim ***** válasza:

sajnálom,hogy nem jött össze!vagyis ilyen csapás ért!nehéz lehetett,lehet!mi is 10 hónapnál tartunk mert a párom most szánta rá magát a vizsgálatokra!én már rég mérem a hőmet 10 hónapja!volt már mindenféle cikk-cakkos nem emelkedett a hőm áá utálom!

első voltam!!

2012. jún. 20. 13:21
 13/28 A kérdező kommentje:

Kedves első! (13:21)

Nektek is első baba lenne?

Már próbálok előre nézni, de félek a bajnak még az árnyékától is. Mai napra kaptam időpontot a háziorvoshoz, remélem csináltat vérvételt, akkor okosabb leszek.

2012. jún. 20. 13:50
 14/28 anonim ***** válasza:

igen első baba lenne de nem akaródzik neki!én úgy tudom a házi orvosnál kell kérni vérképet vagyis vérvételt!!bár ez nem biztos!legalább is én akartam de nem lehetett!inkább a nőgyógyásztól kérj!

első voltam!

2012. jún. 20. 14:00
 15/28 A kérdező kommentje:

Most Angliából írok, itt a háziorvos írhatja ki, ha akarja. :O(((

A missed ab.-os terhességemnél kértem baba megtartó gyógyszert, de nem írt fel, mert azt mondta nekem az már nem kell, mert teherbe tudtam esni. A folyamatos barnázásra azt mondják normális.

2012. jún. 20. 14:37
 16/28 A kérdező kommentje:
Neked milyen vizsgálatod volt már?
2012. jún. 20. 14:39
 17/28 anonim ***** válasza:

bocs nem voltam mert dolgom volt!!

na kérdésedre válaszolva ha tőlem kérdezed még nem volt semmi igazán vizsgálat csak uh-n nézet a doki!!most kezdtünk bele igazán a vizsgálatokba!!először a páromnak kell elmennie egy régi betegség miatt!!aztán jövők én!!

első voltam!

2012. jún. 20. 16:47
 18/28 A kérdező kommentje:
Nem rég értünk haza a háziorvostól, majdnem kinevetett, mert hőmérőzök. Azt mondta minek hiszen kétszer már voltam terhes. Annyit elértünk, hogy jövőhéten lesz vérvétel. Megnézik, hogy jó-e a pajzsmirigy működésem, és van-e gyulladás a szervezetemben, mert ez is vetélést okoz. Azt mondta egyébként sem mértem elég ideig, mert min. 4 percig mérni kell a digitálissal.
2012. jún. 20. 19:47
 19/28 A kérdező kommentje:
Sok szerencsét kívánok nektek, hogy minél előbb összejöjjön a babuci.
2012. jún. 20. 19:49
 20/28 A kérdező kommentje:

Ha van kedved írni, szívesen várom soraidat, hogyan alakul a baba project.

Én is írok, ha alakulgatunk.

2012. jún. 20. 19:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!