Ez az első hőmérőzős hónapom, de nagyon kevésnek találom ovu. Előtt, de utána még inkább a mért hőmet. Már nagyon szeretnénk babát. Mivel lehet gond? Köszönöm előre is a segítséget.
szia kedves kérdező!!
mizus veled??hogyan alakult a hőd!hát nekem elég érdekesen!most nem ovu teszteltem még mert elég elején vagyok a ciklusnak így nem gondolnám,hogy meg volt az ovum de már semmibe se vagyok biztos!
írj ha vagy és van kedved!!
első voltam!
Szia kedves első! :o)))
Következő napon (21.-én) megjött normálisan. Este (20.-a) nem készítettem oda a mérőt így a mensi első napja kimaradt. Most már 4-5 percig mérem, tovább nem merem nehogy kikapcsoljon. Remélem így már jobb lesz a hőm. Eddig így állok: 22.-e 36,3 23.-a 36,2 25.-e 36,3
Szia!En skociaban lakok,es tavaly volt spontan vetelesem..Most utaltak be meddosegi klinikara (mert 5 eve nem vedekezunk es csak tavaly jott ossze,azota nem)..De a haziorvos itt tenyleg nem ir ki semmilyen gyogyszert nekem sem!Kertem Clostit(Klomidot) ami peteeres serkento,azt mondta nem ir fel mert veszelyes..Kerdeztem miert?Erre meg az volt a valasz hogy ikerterhesseget eredmenyezhet..Igy csak otthon kaptam egy magan orvostol..Most volt az elso clostis honapom,elvileg most volt peteeresem..Most varok hogy sikerult e..Az otthoni dokitol kaptam utrogestant ami magzat megtarto(a sargatest mukodeset serkenti) es rajottem hogy csak 20 napig lesz eleg,es ha sikerul pedig valahogyan fel kell majd iratnom meg ilyet,es nagyon felek hogy nem irnak fel nekem...:( Az elso terhessegemnel azt mondtak inkabb menjen el mert kisterhesseg es itt azzal meg ha verzel is nem engednek be a korhazba!Csak ultrahangon neztek hogy kiurultem e rendesen..:(
Szoval tudom milyen itt a rendszer sajnos..Amugy visszaterve a meddosegi kozpontra,az elso konzultaciom egy honapja volt,es azt beszeltuk meg hogy minden heten menni fogok vervetelre egeszen a kovetkezo idopontig ami oktoberben lesz...De mivel otthon voltam es szedtem clostit meg megvarom a kov. ciklust(vagy a babat ha sikerul.. :) )Es kozbe meg sperma vizsgalatra is kell majd menni..Illetve a mintat en fogom elvinni mert kaptunk ilyen kis tegelyt.. Azt javaslom hogy kerjetek ti is meddosegi kozpontba beutalot!!Inkabb elobb mint kesobb mert igy is sokat kell varni ra...Bocs hogy ennyit irtam:)
S.
szia!!utolsó:
te méred a hődet??sajnálom,hogy ilyen kávárián kellett végig menned!hát úgy néz ki,hogy nekünk is meddőségi központba kell mennünk!a párommal baj van így spontán nem lehetek terhes!mi egyenesen lombikra fogunk készülni!!nektek mi jöhet szóba??most majd megyünk az andrologiára és ott megmondják hogyan tovább!csak most az a gáz,hogy nem is mértem a hőmet csak most kezdtem újra de még meg se jött és nem is igazán tudom mikor kellene!nagyon magas a reggeli hőm 37,1!ami nálam furcsa mert soha nem szokott ennyi lenni!!
kérdező:veled mizus??méred a hődet??
Kedves S., és utolsó válaszoló.
Csak most néztem az e-mailem, hogy válasz érkezett.
S. sajnálom, hogy elvetéltél, de a meddőségin remélem tudnak majd segíteni. Én is otthonról küldetek csomagot utró + Magnosolv (görcsölésre, jobb mint a M. B6) remélem ha jön a csöpp így már nem lesz gond. A hőmet lelkesen mértem a ciklus 22. napjáig, de ovu után 1 nap volt feljebb, mint az alaphő aztán leesett, és ott is maradt. Nagyon dühös lettem, ezért nem mértem tovább.
Sajnálom, hogy a párodnál gond van. Nem lehet, hogy csak vmi visszér ami lelassítja a katonákat?
A 37,1 nagyon-nagyon szép. Megy a drukk++++++! Mikorra tervezed a tesztelést?
Kedves S.!
Elfelejtettem kérdezni, hogy mennyibe kerül a m. kp-ba a vérvétel+ kivizsgálás?
Ha NHS alapon megy a GP add beutalót?
KOszonom hogy egyutt ereztek velem..:)
Ingyenes a vervetel es a kivizsgalas is..A gp utalt be minket elozetes vizsgalatok alapjan a helyi korhaz meddosegi klinkai osztalyara..
En is szereztem be meg otthonrol Magne B6 ot es Utrot fogok szedni ha sikerul talan..Majd meg irok..Most mennem kell:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!