Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A párommal nem szoktunk...

A párommal nem szoktunk védekezni, viszont mindig kiveszi előtte. Kb.2,5 éve csináljuk így, és néha azon gondolkozok, lehet, hogy nem lehet gyerekünk?

Figyelt kérdés
Nyugtassatok meg, hogy ennyitől még nem szoktak teherbe esni a nők!
2012. jún. 25. 17:33
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem nyugtatlak meg, mert igen, ennyitől is esnek teherbe nők, nem is ritkán.

De nem értem a kérdést:

akartok gyereket? Akkor nem vegye ki.

Nem akartok gyereket? Akkor húzzatok gumit, vagy szedj valamit.

De ez a "kiszállok Kelenföldnél" stratégia egyikre sem jó, bármelyik bejöhet.

2012. jún. 25. 17:38
 2/8 anonim ***** válasza:
86%

Mi ugyanígy megszakítással védekeztünk, míg nem terveztünk babát. Kb. 3 évig. Aztán döntöttünk a baba mellett, és a 6. hónapban össze is jött. Azóta már 3 éves nagyfiú!

Remélem, ez elég megnyugtató. :)

2012. jún. 25. 17:40
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Hiába nem megy el, attól még spermiumok kijöhetnek a különböző síkosító váladékokkal.
2012. jún. 25. 17:40
 4/8 anonim ***** válasza:
81%
Én sem tuslak megnyugtatni,ennyitől is teherbe lehet esni,mert jöhet előváladék (vagy nem is tudom,hogy mondják pontosan),és attól is teherbe eshetsz.Az esetedben vagy szerencsések vagytok,hogy eddig nem sikerült be a baba(feltéve,hogy nem akartátok),vagy tényleg van valami gondotok.Bár mi 3 évig próbálkoztunk a babával,pedig mind a ketten egészségesek voltunk...Nem lehet tudni,hogy kinek miért sikerül,és miért nem...
2012. jún. 25. 17:43
 5/8 anonim ***** válasza:
90%

Barátnőmék évekig védekeztek így, és nem lett terhes mikor már akarták 5 hónap alatt sikerült nekik a baba.

Nekem viszont elég volt egyetlen egy ilyen alkalom és összejött a kisfiunk. Nem volt baj, de még várhattunk volna éppenséggel.

Azt javaslom hogy csak az védekezzen így aki nem bánja ha mégis besikerül a baba. (barátnőmék se bánták volna ha hamarabb jön de ha nem az se baj).

2012. jún. 25. 17:47
 6/8 anonim ***** válasza:
87%

Mi is mindig megszakítással védekeztünk, vagy nagyon ügyesek vagyunk, vagy nem tudom, de csak akkor jöttek a gyerekek, amikor akartuk, igaz, akkor elsőre sikerült mindhárom esetben. :-)

Attól, hogy nem esel véletlenül teherbe, még nem jelenti azt, hogy probléma lenne. De tudod, ez olyan, mint az oroszrulett, vagy bejön, vagy nem. Mi azért így védekeztünk, mert nálunk nem jelentett volna gondot, ha hamarabb összejön valamelyik babó. Ha fontos lenne, hogy semmiképp ne essek teherbe, nem ezt a módszert választanánk. De ismerek más párokat is egyébként, akiknél bejött, mint védekezés, meg sok olyat is, akiknél nagyon nem.

2012. jún. 25. 17:47
 7/8 A kérdező kommentje:
A párom nem élvezi a gumiban, nem érez annyira, én meg nem akarok gyógyszer szedni. Ez nálunk ilyen rizikós, ha teherbe esnék, örülnénk. :) Ha nem, hát így is jó. Kb. 2 év múlva már szeretnénk babát! De ha az előtt összejön, az sem baj. Remélem, hogy tényleg nincs gond... :/
2012. jún. 25. 17:49
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszoka! :) Nem, nem vagyunk hülyék, hogy ne tudnánk, hogyan lehet védekezni... :)
2012. jún. 25. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!