Miért botránkozik meg 10 emberből 8, hogy nekem 24 évesen nincs gyerekem és vagy 10 évig nem is szeretnék?
A nő huszonéves korában a legalkalmasabb arra, hogy gyermeket szüljön. Ez biológiai tény. A szülők idejében is és most is.
Sajnos ma ezzel teljesen egyidejűleg kellene megalapoznia a jövőjét(bedolgoznia magát a szakmába, lakásra gyűjteni...stb.)
Nagyon keveseknek sikerül ez egyszerre, egyformán jól.
Egyszerre, de nem egyforma hangsúllyal sikerül a többségnek,-szerintem.
Családod azért aggódik, hogy nehogy behozhatatlanul lemaradj a gyermekvállalásról.
Ha 34 évesen szülsz, 40 éves leszel, mire a gyerek kijárja a nagycsoportot. 52 éves leszel, mire leérettségizik.És ha ő is 34 évesen szül majd, akkor 68 évesen leszel nagymama. És ez csak az első gyermek...Leszel-e fizikailag idegileg elég erős és teherbíró? Leszel-e türelmes nagyija az unokádnak?
Kedves utolsó az én Anyukám engem 35. évesen szült, és soha nem okozott problémát. Soha senki nem nézte a nagymamának, mert fiatalon tartotta a gyerekei. Én sem hiszem, hogy sokkal előtte fogok.
Az meg, hogy mihez van idegzete az hülyeség, mert ne mond, hogy egy 18. évesnek több tűrő képessége van mint egy 35. évesnek.
Kedves 7-es! Első gyermeke vagy anyukádnak?- Itt úgy értettem, az első gyermek vállalása volt a kérdés. Tisztelem Anyukádat, hogy ilyen fitt tudott maradni. Szerintem az ő teherbírása inkább különleges, mint általános.
Kedves Kérdező!
Csak Te érezheted, hogy mire vagy képes /érett ill. mit tartasz fontosnak.
De idáig csak arról írtál, Te mit szeretnél? És mit szeretne a férjed/párod? Ő még nem került szóba. Egyetértetek abban, hogy később legyen gyermeketek?
Bocsánat az OFF-ért, csak még azt szeretném írni a 7-esnek, hogy egy 20 év körüli ember még jobban bírja a fizikai megterhelést, ideértve az éjszakázást is a kicsi mellett, mint egy 30-40 év közötti.
Senki sem lepődik meg azon, hogy egy fiatal képes éjszakába/hajnalba nyúlóan bulizni....a picihez többször felkelni legalább akkora strapa, csak több értelme van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!