Szerintetek az alkohol az emberből a, , valódi énjét" hozza ki?
Szerintem nem. A volt barátom ittasan állandóan felhívott többször, hogy mennyire szeret, így imád úgy imád, meg hogy velem akar mindent. Amikor pedig józan volt, akkor képes volt rám csúnyákat mondani bármi apróságért, hiába kérem meg, hogy ne tegye, mert én sem beszélek csúnyán azzal, akit szeretek. Sose bókolt, sőt inkább megalázott, pofákat vágott, ha meg akartam ölelni, szóval ő részegen hazudott/hazudik.
Baráti társaságban meg van egy srác, aki kb egy nyugodt bárány, kedves, de részegen a legocsmányabbul lehord mindenkit, aki a közelében van, legyen az barát, vagy a pultos, rombol, dúl, egy másik srác pedig mindig érzeleg sírásig. Érdekes lenne, ha a részeg jellemünk lenne az igazi minden esetben. :D
A r*bancozás inkább azért lehetett, mert ideges lett és a piától alapból elengedi magát az ember, úgy érzi többet, bátrabban megtehet. Csak kicsúszott neki.
köszönöm a válaszokat!Akkor bizonyára csak túlreagáltam a dolgot.
Kedves Utolsó!Igen,én lennék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!