Mit tegyek ebbe a helyzetbe?
Arról lenne szó hogy apukám iszik,nem is kicsit.Mikor hazajövök a suliból mindig a kanapén fekszik.Munkahelye nincs,de amikor lenne lehetőség mindig berug.Anyukámat és engem is nagyon kikészitett már.Mamán (apám anyja) mondta hogy költözzön oda,akkor kb egy hétig nyugi volt,de utánna megint minden előről(azt nem szeretném ha elköltözne)
De én beszélni sem szeretnék vele,mert nagyon rossz a kapcsolatunk egymással.
Mit tegyek?
Nem egészen értem. Nem szeretnéd, hogy elköltözne? Miért?
Édesanyádnak kell meghozni a döntést. Váljon el, sajnos nincs rosszabb egy agresszív részegnél. Tudom.
Ha elég idős vagy te is elköltözhetsz.
No ez tipikusan az, amikor a nők megrekednek egy bántalmazó kapcsolatban, mert szégyellik magukat.
Neked nincs miért szégyellned magad, ez az apád szégyene.
Azt a "rossz a kapcsolatunk, beszélni nem szeretnék vele, de ne költözzön el" részt én sem értettem teljesen, de megközelíteném máshonnan. Persze lehet nincs igazam , de az jutott eszembe, hogy aki részegre issza magát rendszeresen, annak oka van.
Éppen egy jó beszélgetés sorozat hozná ki belőle, mi történt?, mióta iszik?, mihez lehet kapcsolni, hogy elkezdte?, mert mindennek van egy kezdete... mitől boldogtalan?,..stb, mert ismétlem, annak oka van, hogy valaki részeg folyamatosan. Nem kapott törődést, szeretet... érdekes, de annak is oka lehet, miért jobb neki a kocsmában, mint otthon? Miért menekül egy részeg állapotba, mert nem tudja feldolgozni a valóságot?...Ezeken gondolkodj el és ha rájössz, lehet meg is oldottad.
Neked nem kell szégyenkezned emiatt. Ez apád szégyene...
Gondolj arra, hogy édesanyád megismerkedhet egy hozzáillő férfival, akivel boldogan élhetné az elkövetkezendő éveit. Neked is lehetne egy klassz nevelőapud, akivel rájöhetnél, hogy milyen jó egy összetartó, értelmes család.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!