Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ebbe a helyzetbe?
Figyelt kérdés
Röviden annyi a történet,hogy 3 hete elhagyott a vőlegényem 3 hónap után ..Sokáig szenvedtem miatta,mer nagyon szeretem..Mostanság rám írt msnen ,hogy hiányzom,meg,hogy még mindig szeret.Ma meglepett 2 pár magassarkúval és még rengeteg ajándékkal,elvitt vacsorázni.Utána hazahozott,mikor kiszálltam a kocsiból lefogott és megcsókolt hosszasan.Azt mondta ez olyan volt mint az első csókunk.Újra akarja kezdeni,és azt szeretné,hogy holnap nála aludjak.A szívem azt mondja igen,próbál meg újra.Az eszem pedig azt,hogy hagyjam a francba,mer megint megbánt.Voltatok már hasonló helyzetbe? mit tennétek?2012. márc. 20. 23:30
1/13 A kérdező kommentje:
elnézést,marhaságot írtam ... 3 hete hagyott el ,2 év után :)
2012. márc. 20. 23:33
2/13 anonim válasza:
3 hónap után -->vőlegény<--? na nee :D vagy csak este van és nem tok szöveget értelmezni?
3/13 anonim válasza:
A kérdés, hogy miért hagyott el? Mert, ha másik nő miatt, akkor felejtős...
4/13 anonim válasza:
ja így már más :D szerintem hagyd :)
5/13 anonim válasza:
2pár cipő?Nem sz*rral gurigázik az biztos!
Szerintem mond el neki,hogy már új vőlegényed van :D
6/13 anonim válasza:
És azt elmondta miért hagyott el? Mert nyomós oknak kell lennie!
Az nem válasz, hogy berezelt! Képzeld el ha babát várnál! Akkor is lelépne, mert neki ez túl sok?
7/13 A kérdező kommentje:
18 évesen durva lenne ha babát várnék,am nincs benne tényleg nő..Egyszerűen utált az anyja őt meg apum.Szóval furi volt a szitu
2012. márc. 20. 23:51
8/13 anonim válasza:
:D És ezért lelépett?
És ezen mi a fura? És a szerelem?
De dolgod, de elég komolytalan a fickó. :D
9/13 anonim válasza:
Ráadásul magassarkút? Nem tudja hogy az mennyire egészségtelen?
10/13 anonim válasza:
kicsit birtoklási máni feeling. de te tudod. amúgy attól még lehet h szeret. de ha néhány drága cipővel akar visszaszerezni akkor sanszos h tárgynak tekint, amit meg lehet venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!