Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mit gondol erről? Mit tennétek ebbe a helyzetbe?
Figyelt kérdés
18/L vagyok és összeismerkedtem egy fiúval._Nagyon megtetszett ez a fiú és én is neki.De annak a fiúnak már évek óta van barátnője.És olyan kapcsolatba élnek hogy más lánnyal is csinálják.De nem idegennel hanem olyannal akit meg szerettek.Eddig csak 1 lánnyal volt dolguk.Most én is meg ismertem a nőt is és ő is szép,aranyos,kedves.Szex nemvolt még senkivel csak csók.És ők aszt szeretnék hogy hosszútávú legyen ez a dolog.És közbe mind a ketten,a fiú is meg a nő is belém szerettek.Mindig hívnak,írnak...Szerelmesek belém szó szerint.És már kérdezte a fiú is hogy vállalnák e gyereket pár év múlva tőle.És már én is érzek valamit irántuk.Szerintetek mennyek bele ebbe a kapcsolatba?Mert érdekel a dolog!!Ti mit tennétek egy ilyen helyzetbe?2010. júl. 27. 22:10
1/7 anonim válasza:
sajnos a mai vilagban eliteleik az ilyesmit:D:D: habar regebben is ha nem volna ez az eloitelet akkor en siman mondjuk en fiu vagyok de 2 csajjal cska jobb mint 1el xD (plane ha tetszik is):D
18/F Muhaha
2/7 anonim válasza:
egy kicsit ego
na de a lány is szerelmes beléd .?
3/7 A kérdező kommentje:
Igen,szerelmes!Ő mondta nekem meg írta is...Meg a fiú is...Persze én mondtam nekik hogy nem szeretnék el sietni semmit,és ők eszt tiszteletbe tartják.Amikor én úgy gondolom akkor fog megtörténni az a dolog..
2010. júl. 27. 22:19
5/7 A kérdező kommentje:
Nekem is fura!De az az érdekes hogy én is kezdek érezni valamit mind a kettejük iránt!Vagyis a fiúba teljesen szerelmes vok, a nő meg tetszik,és kezdem szeretni is...:)
2010. júl. 27. 22:24
6/7 anonim válasza:
várom a pillanatot amikor majd cafatokra tépett ruhában sikoltozol az utcán rendőrért... nem tudom mit csinálj, csak azt mondom h legyél óvatos
7/7 A kérdező kommentje:
Lehet hogy sikoltozok,de nem az utcán hanem az ágyba az élvezetek miatt!!:)
2010. júl. 28. 07:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!