Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ebbe a helyzetbe?
Figyelt kérdés
Röviden annyi a történet,hogy 3 hete elhagyott a vőlegényem 3 hónap után ..Sokáig szenvedtem miatta,mer nagyon szeretem..Mostanság rám írt msnen ,hogy hiányzom,meg,hogy még mindig szeret.Ma meglepett 2 pár magassarkúval és még rengeteg ajándékkal,elvitt vacsorázni.Utána hazahozott,mikor kiszálltam a kocsiból lefogott és megcsókolt hosszasan.Azt mondta ez olyan volt mint az első csókunk.Újra akarja kezdeni,és azt szeretné,hogy holnap nála aludjak.A szívem azt mondja igen,próbál meg újra.Az eszem pedig azt,hogy hagyjam a francba,mer megint megbánt.Voltatok már hasonló helyzetbe? mit tennétek?2012. márc. 20. 23:30
11/13 anonim válasza:
3 honap utan volegeny, magassarku es ajandekok, lefogott es megcsokolt hosszasan... elnezest de en nem tudok velemenyt adni neked hisz te eggyertelmuen nem ugy gondolkodsz mint en. a szerelemnek nem sok koze kene legyen az ajandekokhoz, egy problemat nem ajandekokkal kell megoldani, es mindenki tudja hogy ahhoz hogy igazan megismerj, alkalmazkodj valakihez tobb kell 2 honap (altalaban tobb havi, kozos hazban valo egyutteles az ajanlott hazassag elott). Szoval en szerintem te szamos pontban tevedsz... es felszines vagy mint ahogy ugy tunik hogy o is. :)) Persze meg sem emlitetted hogy miert hagyott el. Ez a legfontosabb kerdes a dontesed meghozatalaban. Mitol felt? Mi zavarta ot? Mire nem volt felkeszulve? Mi tortent hogy elhagyott? Ezek a szamodra lenyeges kerdesek, nem az hogy osszejojj-e vele vagy sem.
12/13 anonim válasza:
Szerintem hagyd mert csak leakar veled feküdni. nem érdemes ha ennyire ,,Nyomul" akkor inkább hagyd. úgy értem,hogy nyomul ,hogy sürgeti a dolgot értem erre: "Utána hazahozott,mikor kiszálltam a kocsiból lefogott és megcsókolt hosszasan.Azt mondta ez olyan volt mint az első csókunk.Újra akarja kezdeni,és azt szeretné,hogy holnap nála aludjak"
13/13 anonim válasza:
Ha valóban komoly és mély volt a kapcsolatotok, és teljesen összeillettetek, lelki társak voltatok, akkor ne hagyd menni, mert nagyon meg fogod bánni. Ha viszont csak egy közepes kapcsolat volt, akkor inkább keresd meg az igazit, ne hagyd hogy ismét megbántson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!