Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kaparás után természetes,...

Kaparás után természetes, hogy minden mensikor csak úgy ömlik az emberből a vér napokig?

Figyelt kérdés
2010. márc. 7. 20:07
 1/10 anonim ***** válasza:
Kaparás...de csúnya szó.NA de nem nyelvészkedni jöttünk... szerintem lehet,mert megbolydult ott bent minden.
2010. márc. 7. 20:19
 2/10 anonim ***** válasza:
Sajnos hasznos válasszal nem tudok szolgálni, mert engem is épp ez érdekelne. Én 2 vetélésen vagyok túl, mindegyiket műtéttel fejezték be. Most a második után iszonyat erős menstruációim vannak, (már a harmadik) és még mindig elég "darabos". Próbáltam betétet használni, nehogy a tampon visszatartson valamit, dehát az éjszakai betét is kevés volt, szinte löket szerűen jött a vér. A tampon sűrűn cserélve nagyobb biztonságot jelent. Két hét múlva úgyis megyek orvoshoz, rákérdezek. Bár az utolsó műtét óta már voltam kétszer, és mindent rendben talált.
2010. márc. 7. 20:25
 3/10 anonim ***** válasza:
36%

Nem termeszetes.

Ha megengedsz egy szemelyes velemenyt:

Nem hiszem, hogy a "kaparas" szo elfogadhato ezen a helyen. Azok nagy resze, akik ebben a temakorben erdeklodnek es valaszolnak, minden honapban imatkoznak, hogy megfoganjon a baba, masik reszenek pedig vagy no a pocakja, vagy mar dedelgeti is a kicsit. Ha mar mindenkeppen itt teszed fel a kerdesed, es nem a nok egeszsege temakorben, akkor legalabb legyen benned annyi tiszztelet, hogy megvalogatod a szavaidat.

2010. márc. 7. 20:31
 4/10 A kérdező kommentje:

Egészségügyi kaparás is az egyik hivatalos neve,másrészt ha nem tudsz segíteni válaszoddal,a kioktatásodat meg tartsd meg magadnak. Hónapok óta próbálkozunk a babával,nekem is több vetélésem volt,szóval ha valaki egy ilyen kérdés alapján ítél el ismeretlenül másikat,akkor annak úgy kell!

A 2. válaszolónak üzenem,hogy engem is idegesít a dolog. Az első mensi után még azt hittem,ez természetes,na de hogy még mindig ömlik belőlem,óránként kell cserélgetnem...ez így már frusztrál. Kérlek írd majd meg,mit mondott neked erre az orvos! Köszönöm!

2010. márc. 8. 02:54
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem két eü.küretem volt, vetélések után. Mondjuk nekem mindig is kevés vérzésem volt, és ez a műtét után sem volt másképp, a mensim nem változott, nekem utána is kevés volt és azóta is csak 4 naposak. Sztem ha neked változott a dolog, és persze, ha fennáll az erős vérzés mensikor egy vizsgálatot én kérnék a helyedben.
2010. márc. 8. 08:56
 6/10 anonim ***** válasza:
74%

Kedves 20:31-es válaszoló.

Igen szerintem azt mindenki látja,hogy ez a "teherbeesés" topik a meddő nők fóruma többnyire.

De arról,hogy itt a legtöbb nő nem tud teherbe esni,arról nem a kérdező tehet,lehet véletlenül ebbe a topikba tette a kérdését,vagy a moderátorok nem tették át a nő egészsége topikba.

És bizony hivatalos elnevzése egészségügyi küret ill.kaparás.

Kérdező!

Küret után szépen fokozatosan kellene a vérzésnek csökkennie,halványabbá,majd barnássá válnia.Görcs nem szabad,hogy legyen.

Általában küret után max.10 nap mire rendbe kéne jönnie a méhnek.

Ha görcsölnél,maradna a darabos,erős vérzés el kell menj dokihoz,mert lehet maradtak benn szövetdarabok,és el ne fertőződjön mielöbb látnia kell szakembernek.

Édesanyám engem szült utoljára...azért utoljára mert szülésem után lepénydarabok maradtak benn nem vették észre én 3 hónapos voltam mikor anyuámat elöntötte a vér és kipakolták az egész méhét...

Úgyhogy nem vicc sajnos:(

2010. márc. 8. 09:13
 7/10 anonim ***** válasza:
2. vagyok. Mindenképp jelentkezem, és elmondom, hogy mit mondott az orvos.
2010. márc. 8. 13:01
 8/10 A kérdező kommentje:
Szóval szerintetek sem normális.:( Engem is zavar,főleg azért mert előtte alig volt vérzésem,az is tartott vagy 3 napig.
2010. márc. 8. 15:31
 9/10 anonim ***** válasza:
KEdves kérdező! Tavaly ilyenkor estem át pont egy ilyen eü küreten,minden rendben is volt.Aztán az azt követő rendes menzeszem olyan intenzitással tört rám,hogy volt amikor láthatóan folyt belőlem a vér.Persze hogy megijedtem, rögtön hívtam a dokit, aki azt mondta, hogy sajnos ez ilyen.Majd 40 órán keresztül véreztem ilyen erősen, elhasználtam ezalatt egy doboz tampont és betétet,a szuperextrákból.Azóta ez csak egy rossz emlék, minden rendbe jött, ami miatt kellett csinálni a küretet, az is elmúlt. Jobbulást neked, remélem mostanra már túl vagy a nehezén!
2010. márc. 8. 18:09
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves szavaid és örülök,hogy nálad minden rendbe jött. Nekem a küret óta ez volt a 2.mensim. Remélem a 3. már nem lesz ilyen erős...ha még is,valószínűleg megkérdezem az orvosom.
2010. márc. 8. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!