Kaparás után természetes, hogy minden mensikor csak úgy ömlik az emberből a vér napokig?
Nem termeszetes.
Ha megengedsz egy szemelyes velemenyt:
Nem hiszem, hogy a "kaparas" szo elfogadhato ezen a helyen. Azok nagy resze, akik ebben a temakorben erdeklodnek es valaszolnak, minden honapban imatkoznak, hogy megfoganjon a baba, masik reszenek pedig vagy no a pocakja, vagy mar dedelgeti is a kicsit. Ha mar mindenkeppen itt teszed fel a kerdesed, es nem a nok egeszsege temakorben, akkor legalabb legyen benned annyi tiszztelet, hogy megvalogatod a szavaidat.
Egészségügyi kaparás is az egyik hivatalos neve,másrészt ha nem tudsz segíteni válaszoddal,a kioktatásodat meg tartsd meg magadnak. Hónapok óta próbálkozunk a babával,nekem is több vetélésem volt,szóval ha valaki egy ilyen kérdés alapján ítél el ismeretlenül másikat,akkor annak úgy kell!
A 2. válaszolónak üzenem,hogy engem is idegesít a dolog. Az első mensi után még azt hittem,ez természetes,na de hogy még mindig ömlik belőlem,óránként kell cserélgetnem...ez így már frusztrál. Kérlek írd majd meg,mit mondott neked erre az orvos! Köszönöm!
Kedves 20:31-es válaszoló.
Igen szerintem azt mindenki látja,hogy ez a "teherbeesés" topik a meddő nők fóruma többnyire.
De arról,hogy itt a legtöbb nő nem tud teherbe esni,arról nem a kérdező tehet,lehet véletlenül ebbe a topikba tette a kérdését,vagy a moderátorok nem tették át a nő egészsége topikba.
És bizony hivatalos elnevzése egészségügyi küret ill.kaparás.
Kérdező!
Küret után szépen fokozatosan kellene a vérzésnek csökkennie,halványabbá,majd barnássá válnia.Görcs nem szabad,hogy legyen.
Általában küret után max.10 nap mire rendbe kéne jönnie a méhnek.
Ha görcsölnél,maradna a darabos,erős vérzés el kell menj dokihoz,mert lehet maradtak benn szövetdarabok,és el ne fertőződjön mielöbb látnia kell szakembernek.
Édesanyám engem szült utoljára...azért utoljára mert szülésem után lepénydarabok maradtak benn nem vették észre én 3 hónapos voltam mikor anyuámat elöntötte a vér és kipakolták az egész méhét...
Úgyhogy nem vicc sajnos:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!