Nektek volt már olyan érzésetek, hogy a Kaáli Intézetben átvernek titeket és csak le akarnak húzni?
Kedves Utolsó!
Igen, ilyen gyorsan történnek a dolgok mostanában (végre 2 év kórházakba mászkálás után). Az első ultrahangra mentem, amikor a doki közölte, hogy jöhet a lombik. Hirtelen köpni-nyelni sem tudtam, még örülni is elfelejtettem.
Ha jól számolom nektek 6 hónapot kell várni. Remélem gyorsan elmegy az idő! Ti hova jártok? Mi tavaly június végén jelentkeztünk be a Kaáliba és május végére kaptunk időpontot. Nem tudom mi miatt lehetnek ezek a nagy különbségek intézetek között.
Nektek egy jó nagy kalappal februárra!
Szia!
Hányadik lombik lett végül sikeres?Gratula a babához:)))
Sziasztok!
Mi is a bp-i Kaáliba jártunk (azoospermia miatt), ahol végül a 4. próbálkozás eredményeként született meg a baba. Tehát nekünk bejött. Most megyünk a tesóért..
DE!!!
Azonban azt mindenképp el kell mondanom, hogy az IR-t, sajnos még mindig nem veszik elég komolyan ott, a Kaáliban. Érthetetlen! A 4. lombik előtt derült ki, hogy inzulinrezisztenciám van; mert közben mi is kutakodtunk, hogy mi állhat még sikertelenség háttérben. (Mensmentisben kezelték.) Gyógyszert kaptam, betartottam az étrendet, sportoltam is, és végül összejött a babó fél évre rá, hogy endokrinológusnál voltam, és betartottam az utasításait.
Nem mondom, hogy csak emiatt jártunk végül sikerrel, mert a kaális szakembereknek sokat köszönhetünk, és azt is hozzá kell fűznöm, hogy friss bioptátumot használtak férjemtől a 4. alkalommal, és ez a minta jobb volt, mint az előző fagyasztottak.
A Kaáliban a pajzsmirigy hormonokat figyelik, meg újabban az AMH-t (Anti-Müllerian hormon.)
Ha valakit érdekel, privátban szívesen válaszolok.
Nagyon sok sikert kívánok Mindenkinek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!