Nektek volt már olyan érzésetek, hogy a Kaáli Intézetben átvernek titeket és csak le akarnak húzni?
Nagyon nem szeretnék általánosítani, tudom, h. sok párnak a Kaáliban tudtak segíteni több év próbálkozás után. Valakinek a BMC jött be, ami sokak szerint nagyon hálapénz-éhes hely, sokak szerint soha 1 fillért se adtak és mégis minden rendben volt.
Én is nagyon kiváncs lennék arra, h. ti hova jártatok ilyen "eredményesen". Egyébként gratulálok nektek!
Én úgy tudom hogy a házidoki csak TSH-t tud nézetni, T3-t és T4-t és egyéb hormonokat csak szakorvos (belgyógyász, nődoki,...) kérhet. A TSH értéke 1 és 2 között az ideális babatervezésnél.
Sziasztok!
Én is leírom a tapasztalatom, hátha segítek.
Én a Tapolcai PRIbe jártam, ez is Kaáli alintézet.
Négy inszemem volt, most a 4. után vagyok a 11. hétben.
Azt tudom mondani, hogy a többi intézethez képest, amikről hallottam itt nagyon hatékonyak. mi novemberben kezdtünk járni, és június közepén lett pozitív eredményem, szóval fél év alatt megvoltak a vizsgálatok, és a 4 inszem.(ismerősöm pl lassan két éve jár Győrbe és még inszem sem volt, csak vizsgálgatják, x havonta egyszer)
És Tapolca nem fizetős, TB támogatott. azaz a vérvételen kívül más beavatkozást nem kell fizetni, csak a gyógyszereket, szurikat.
Nagyon otthonos hely, kedvesek. na jó, az orvosok (2en vannak) nem annyira beszédesek, de szerintem az fontosabb hogy hatékonyak.
Szóval én javaslom a helyet. persze biztos itt is vannak olyanok, akiknek negatív tapasztalataik vannak, én a poz közé tartozom.
Remélem segítettem kicsit, mert tudom milyen idegőrlő várni, ha nem történik semmi.
sziasztok!
mi most voltunk első konzin a bp kaáliba és abszolut negativ a tapasztalat.lekezelőek.nagy lehuzás az egész.de sajnos végig kell járnunk ezt az utat ha babát szeretnénk.csakhát ki ellenőrzi őket hogy jol végzik e a munkájukat...és az ingyenes nem annyira ingyenes.mert hiába ingyenes azért még egy vizsgálat meg vérvétel és már 30e ki is ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!