Forgács Intézetben a petevezeték átjárhatósági vizsgálatot mennyiért végzik el? Volt valaki ott ilyen vizsgálaton?
Én pont két éve voltam, januárban.
Ha jól emlékszem, 20e forint körül volt, de lehet, hogy most mellélőttem. Hívd fel őket, megmondják. Meg ugye azóta változtak is az árak valszeg.
Fel a székbe, szét a lábat. Valami vízszerűséget befecskendeznek, és az végigfolyik, ezt UH-n követik végig. Néha nem egy leányálom, de ha nincs elzáródva, akkor ki lehet bírni.
Rá két hónapra a második inszemem sikerült.
Ikres anyuka
Köszi.
Túl vagyok rajta, viszont leírom tájékoztatásul, ha mást is érdekel, hogy 25 ezer a vizsgálat. Én valójában többre tippeltem, ezért meg is lepődtem az áron, mivel sokkal magasabb összegeket láttam itt az oldalon amit elkértek egy ilyen vizsgálatért más intézetekben.
Nagyon kedvesek itt a Forgácsban, én mindig szívesen megyek hozzájuk. Csak ajánlani tudom Őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!