Kinek mennyire volt fájdalmas a röntgenes petevezeték átjárhatósági vizsgálat? Van esetleg valami kockázata? Másnap tudtatok menni dolgozni?
nekem uh-s volt.
Nem altattak,no fájdalomcsillapító,és nekem fájt:(
valszínű azért,mert az egyik oldalam el van záródva.
Egy darabig semmi,és amikor elérte a folyadék az elzáródott petevezetőmet,akkor pár percig nagyon fájt,feszített amíg a nagyobb nyomás miatt a másik oldalon ki nem ürült.
Ki lehet bírni,csak pár perc.Nem olyan vészes.
pl.a másik csaj aki ott volt,neki pl.nem fájt,pedig ő is el volt záródva.Úgyhogy nemtom mitől függ.
Pedig én nem vagyok egy hisztérika és mégis ...
én csak puffadt voltam,de úgy intéztem,hogy másnap még szabadnapos legyek.És utólag nem is bánom,mert jól esett a pihenés.Nagyon.
Ne félj, ha fájni is fog,nem tart sokáig,és ha a célra gondolsz,sokkal elviselhetőbb :)
Szia!
Engem nem altattak, csak kaptam egy érzéstelnítőt a méhnyakamba, hogy fel tudják tenni a felfújható ballont. Hát az pokolian fájt. Utána szédültem és ájuldoztam, nem tudom miért, mert akkor nem fájt, csak nagyon feszült a méhem. A folyadék befecskendezés nem volt fájdalmas, csak abban a pár másodpercben, amikor megnyitották az egyik petevezetőmet. Amikor az érzéstelenítő hatása múlni kezdett, nagyon erős mensis görcseim voltak, kocsival vitt haza a párom, de minden apró kavicstól jajgattam. :-( Aznap még otthon agonizáltam, bevettem egy rakás fájdalomcsillapítót. Másnapra már csak a vérezgetés maradt, ez eltartott napokig.
Remélem, többet nem kell mennem.
Szuper, gratula az átjárható vezetékekhez :)
nekem márciusban lesz az első inszemem, már most stresszelek miatta :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!