Úgy szégyenlem magamVajon ez normális?
Figyelt kérdés
Kis tesóra vágyunk a párommal, már 7 hónapja próbálkozunk, de semmi.A kisfiunk is nehezen jött össze.Pontosabban hormonzavarom volt,és amint kikezelték 2 hónapra rá teherbe estem az a baba elment,rá 2 hónapra teherbe estem a kisfiammal.Tudom örülnöm kéne hogy van egy gyönyörű kisfiam, aki tündéri, állandóan vidám, néha csibész.És imádom is, és örülök neki.De most annyira lehangolódtam, szinte sírhatnékom van.Pénteken kéne megjönnie, de már érzem hogy megfogjönni a hasamban, és ez nagyon elkesrít.Igaz Aug.-ban megyek dokihoz,és valószínű elküld hormonvizsgálatra.De abban bíztam ebben a hónapban összejön a pici.Próbáltam kikapccsolni, laztani.De úgy érzem nem sikerült.Rossz ember vagyok ettől,hogy így kiborulok?2009. júl. 20. 19:18
2/5 anonim válasza:
nem dehogy is vagy rossz ember.csak egyszeruen vagysz ujra atelni azt a boldog pillanatot mint az elsovel.ez teljessen normalis.csak nem szabad hogy a sikertelen probalkozasok elvegyek a kedvedetes talan nem is kell vele foglalkozni csak kitartoan probalkozni. ugy is jonni fog
3/5 anonim válasza:
Szerintem sem vagy rossz ember. Tokeletesen megertelek.Mi mar lassan 4 eve szeretnenk kisbabat es nem jott ossze. Ti szerencsesebb esetben vagytok, mar van egy kisbabad. Talan igy konnyebben lehet Neked azt javasolni:" Ne gorcsolj ra, probald massra terelni a gondolataidat. Amikor nem is varsz ra, terhes leszel".
Szoritok Nektek!
4/5 anonim válasza:
Jajj dehogyis!Nekem is van egy kisfiam,és majd másfél éve próbálkozunk a kistesóval,de eddig még nem sikerült.Kitartás,majd jön a tesó,ha itt az idő!Egy már van,tehát nagy gond nem lehet,fel a fejjel!Az meg hogy azt érzed,meg fog jönni,az nem jelenti azt,hogy meg fog jönni.De ha megjön,akkor a kistesó még nem készült fel,hogy beköltözzön,talán a jövő hónapban!Hajrá,nincs veszve semmi;)
5/5 anonim válasza:
Még csak két hónapja készülünk arra, hogy a gólya erre járjon, de már most ki vagyok akadva, hogy eddig miért nem jött össze. Tudom, hogy nem normális, hogy így érzek, de nem tudok magamon uralkodni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!