15 éves vagyok 1 és fél éve jött meg először és szokott késni. Most már 1 hetet és négy napot késett. Fiúval nem voltam még. Uncsiméknál nyaralni voltam és attól félek önkiel. A vízbe és én terhes vagyok? Félek.
most nem tudom mért kell bunkónak lenni hallod ha két nőgyógyász is azt mondja h lehet akkor még jó hogy félek.. -.- :(((((((((((
inkább segíts lééci.:( így is elég szarul vagyok sirok egész nap és enni se tudok..
Nem, tutira nem vagy terhes.
Különben emlékeztek még a Bravo magazin Szex, szerelem, gyengédség rovatra, ahol kérdezni lehetett. Mintha abból másolták volna ezt ki. Létezik még az újság meg a rovat?
köszönöm nektek . kicsit megnyugtattatok mert azt mondta a 3 nőgyógyász az első neaggódj ez lehetetlen a 2. ő igen ez lehetséges. a 3. pedig nem tartom valószínűnek zárd ki egy teszttel.. köszii most kinek higgyek.? -.-
elhiszem nagyon nagy butasának hangzik de 15 évesen gyerek ... összeomlana az életem.:((
kösziii.
lehet az lesz valamikor de még megcsinálni is félek..
de egyébként ha megjön időközbe akkor nem lehetek terhes.?
Önkielégítéstől nem leszel terhes és kész.
Nyugi van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!