Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 15 éves vagyok 1 és fél éve...

15 éves vagyok 1 és fél éve jött meg először és szokott késni. Most már 1 hetet és négy napot késett. Fiúval nem voltam még. Uncsiméknál nyaralni voltam és attól félek önkiel. A vízbe és én terhes vagyok? Félek.

Figyelt kérdés

2012. aug. 9. 13:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Hogy te milyen vicces vagy. Vagy egy IQ nulla.
2012. aug. 9. 13:55
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
nem egyértelmű számomra ki maszturbált a vízbe, de nem lehetsz terhes, ez biztos, emiatt ne aggódj. A hormonok játszanak veled, 15évesen nekem is összevissza jött meg, aztán idővel beállt 28napra. De ha ez megnyugtat, keress egy nőgyógyászt és keressétek meg az okát miért késik rendszeresen a menzeszed.
2012. aug. 9. 13:57
 3/13 A kérdező kommentje:

most nem tudom mért kell bunkónak lenni hallod ha két nőgyógyász is azt mondja h lehet akkor még jó hogy félek.. -.- :(((((((((((

inkább segíts lééci.:( így is elég szarul vagyok sirok egész nap és enni se tudok..

4/13 anonim ***** válasza:

Nem, tutira nem vagy terhes.

Különben emlékeztek még a Bravo magazin Szex, szerelem, gyengédség rovatra, ahol kérdezni lehetett. Mintha abból másolták volna ezt ki. Létezik még az újság meg a rovat?

5/13 A kérdező kommentje:

köszönöm nektek . kicsit megnyugtattatok mert azt mondta a 3 nőgyógyász az első neaggódj ez lehetetlen a 2. ő igen ez lehetséges. a 3. pedig nem tartom valószínűnek zárd ki egy teszttel.. köszii most kinek higgyek.? -.-

elhiszem nagyon nagy butasának hangzik de 15 évesen gyerek ... összeomlana az életem.:((

2012. aug. 9. 14:10
 6/13 anonim ***** válasza:
Tényleg a legegyszerűbb, ha csinálsz egy tesztet...Bár szerintem annak a nőgyógyásznak van igaza, aki szerint kizárt.
2012. aug. 9. 14:13
 7/13 A kérdező kommentje:
és most honnan vegyek.? vagy mii.? áááááááá nemtudom:(( :'(((
2012. aug. 9. 14:19
 8/13 anonim ***** válasza:
Gyógyszertárban lehet kapni, meg talán a DM-ben is.
2012. aug. 9. 14:21
 9/13 A kérdező kommentje:

kösziii.

lehet az lesz valamikor de még megcsinálni is félek..

de egyébként ha megjön időközbe akkor nem lehetek terhes.?

2012. aug. 9. 14:25
 10/13 anonim ***** válasza:

Önkielégítéstől nem leszel terhes és kész.

Nyugi van!

2012. aug. 9. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!