Olyan igazságtalan az élet?!
Figyelt kérdés
2 hónapja hagytam abba a gyógyszert, és érzem, hogy megint meg fog jönni hétvégére. Teljesen elkeseredtem, tudom, hogy még korai, de akkor is. Fiatal vagyok, 22 éves és nagyon szeretnénk babát. Miért ilyen igazságtalan az élet?2009. júl. 20. 16:29
11/13 anonim válasza:
Amint nem szeded a gyógyszert, nincs benned plusz hormon. Ez nem D vitamin, hogy elraktározódjon a szöveteidben. Nincs minek kiürülnie, ez valami téveszme.
Amihez idő kell: hogy a szervezeted visszaálljon a régi kerékvágásba. lehet, hogy a peteérésed be sem indul azonnal, csak pár hónap múlva. Az első egy-két ciklusban lehet, hogy nem épül fel teljesen a méhnyálkahártya, és nehezebben ágyazódik be a babó.
Volt már itt egészségügyis, aki magából kikelve tiltakozott, hogy nem kell kiürülésre hónapokat várni, mert az megtörténik pár napon, maximum egy héten belül.
12/13 anonim válasza:
Az első nem várt és a babánk születése között pontosan 6 év telt el. Szerintem ez az igazságtalanság. Menj el dokihoz, faggasd ki mit javasol ( várakozási idő, vizsgálatok, vitaminok...), élj egészségesen, de azért néha veszítsd el a fejed nyugodtan. 2 hónap még nem a világ. A helyedben tesztekkel sem stresszelném magam. Tényleg fiatal vagy még, de ebből nem következik egyenesen az, hogy rögtön terhesnek kell lenned. Élvezzétek a fogamzásgátlástalan szexet, ha terhes leszel nem biztos hogy kívánni fogod, a baba mellett pedig lehet h olyan fáradt leszel, hogy nem is gondolsz rá. A legforróbb, legszerelmesebb éjszakáknak, nappaloknak kell jönniük most. Jönni fog a pici, ha felkészült az életre, vagy ha úgy látja ti is felkészültetek rá!
13/13 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok! Köszönöm a bíztatásokat és a válaszokat!
2009. júl. 20. 19:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!