Horváthné Noszlopi V kérdése:
Egyszerűen nem értem miért nem tapadtak meg az embriók. Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
2012. aug. 8. 10:45
11/13 anonim válasza:
Ja és a cickafark a peteérést segíti, nem a megtapadást. Megtapadásra a palástfüvet szokták javasolni.
12/13 anonim válasza:
szia!Sok mindentől függ a megtapadás, alapból, pl. milyen minőségű embriók lettek beültetve, sajnos az,hogy 3 naposan 8 sejtes, csupán egy jó jelnek tekinthető,attól még leállhatnak a további fejlődésben, ez akkor szűrhető ki,ha megpróbálják 5 napig elvinni őket, és ha van amelyik eléri a blasztociszta állapotot, akkor az már nagy eséllyel megtapad. feltéve,ha más probléma nem áll fenn. Mennyire voltál,voltatok kivizsgálva, kinél van a probléma stb. Nem tudom hányadik lombikod volt, nekem már sok volt, ezek közül akkor lett sikeres,mikor 4 sejtesen, ill.ve 6 sejtesen lettek beültetve, nálam pl. blasztociszta volt kétszer is, azok nem tapadtak meg. Hormonálisan pajzsmirigy, prolaktin emelkedett szintje befolyással van a megtapadásra, ill.ve az inzulinrezisztencia is. Immunológiai-genetikai probléma. Hiszteroszkópia, a méh állapotára vonatkoztatva. Nos ezek megléte, negatív eredménye mellett,ha voltak ilyen vizsgálataitok is sajnos nem biztos,hogy megtapadnak az embriók.
13/13 A kérdező kommentje:
Szia igen voltam minden fajta vizsgálaton,sajnos nálam van a probléma 2szer voltam méhen kívüli terhes és csak az egyik petefészkem van meg és sajnos az se átjárható.Most voltam másodszor!Egyedül cukor és inzulin vizsgálaton nem voltam.De attól félek a munkahelyem is közre játszik4 műszakba dolgozok a flex-be gépkezelő vagyok,ólmos és ólommentes anyaggal dolgozok.vagy már nem tudom.
2012. aug. 10. 12:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!