7 hónapja nem szedek antibébit, de előtte 6 évig szedtem. Egyszerűen nem értem, hogy miért, de nem esem teherbe? Esetleg az is befolyásolhatja hogy néha szoktam bulizni még? és alkoholt fogyasztok és csak olyankor dohányzok. Ez havonta 2-er van.
Én 10 év után hagytam abban a tabletta szedését,és szinte azonnal teherbe is estem.
Ha nálad nem jön össze akkor el kell menni egy teljes kivizsgálásra.
A bulizás,pia,és a cigi nem befolyásolja a teherbeesést.Viszont a görcsös akarás már igen..Ne akarj teherbe esni,csak élvezd az életet.Ne járjon állandóan az agyad a baba körül.Ha összejön örüljetek,ha nem akkor nem kell ezért idegeskedni. Sokszor ezért sem jön össze
Elsősorban sexelni is kéne,
meg ha el vagy hízva akkor le kéne fogyni!
7 hónap próbálkozás után nem kell még teljes kivizsgálásra menni... 1 - 1,5 év próbálkozás után javasolják az orvosok.
És frászt kapni sem kell még. :)
Egyénfüggő, változó, ne felejtsd, hogy a fogamzásgátlónak ki kell ürülnie a szervezetből (legalább valamennyire).
Nyugalom, türelem!
A bulizással nem gátolod a teherbeesést.
előzővel értek egyet, (tapasztalat)
az sem mindegy mennyire lórúgást szedtél, aki enyhét annak hamar visszaáll a tabi elhagyása után a peteérés, ráadásul tabi után közvetlenül 1-2 hónapig (ha emlékszik rá a tested) még több is az esélye a fogantatásnak. De aki erősebbet szedett nagyobb dózisú hormonnal, ott vagy várni kell vagy gyógyszerrel stimulálni.
De a görcsös akarás tényleg gátol, szard le két hónapig a számolást meg a teákat és a programozott szexet, és tuti összejön
És a lepontozottnak is igaza van, nagyon sovány vagy ultra túlsúlyos nehezebben esik teherbe
Érdemes legalább egy ultrahangot csináltatni középidőben, hogy van e tüsző ami készülődik:) Ez nem kerül semmibe az SZTK-ba, főleg amiatt, hogy magadat megnyugtasd és ne idegeskedj, mert a túlzott aggdalom sem jó.
Nem befolyásolja.
Szia!
Nincs köze a tablettának ahhoz, hogy nem sikerül a baba.
Én 20 évig szedtem anteovint, ami mai viszonylatban erősnek számít, mégis az abbahagyás után azonnal működni kezdtem magamtól. Óramű pontossággal. Peteérésem is volt, papírom van róla. :-)
Viszont azóta sem sikerült a baba, de nem emiatt. Az egy-két év várakozást a statisztikai hivatal adatai alapján állították fel, és OEP szabvány lett belőle, de valójában, ha nem sikerül védekezés nélkül két naponta szex-szel az ovu körül teherbe esni pár hónapon belül, akkor ott valószínűleg van valami gond. Lehet olyan aprócska is, ami magától megoldódik idővel, de gyakoribb, hogy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!