Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért nem jön össze? Fél éve...

Miért nem jön össze? Fél éve hagytam abba a fog. Gátlt. Létezik, hogy annyira elvékonyította a nyálkahártyát, hogy egyszerűen nem tud megtapadni?

Figyelt kérdés
Volt peteérésem, mert az ovu teszt pozitív volt.2 naponta voltunk együtt, nem keltem fel utána azonnal, megvártam míg "elfolyósodik". Már annyira szeretnénk babát. Ez lesz az 5. hónapja. Ja és ittam a cickafark teát is és Elevitet is szedek (tudom, az Elevit nem könnyíti meg a teherbeesést). Miért nem akar jönni?
2012. febr. 3. 07:59
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Az előző kérdést én tettem fel. Nem tudom sajnos. Mi fél éve próbálkozunk, és semmi. De én még gyógyszert sem szedtem soha. A lányunk elsőre sikerült.

Mondjuk nekem most 6 napja késik, de a tesztek negatívok. Sajnos biztosan van valami a levegőben, mert sokaknak nem sikerül. :-(((

2012. febr. 3. 08:03
 2/6 anonim ***** válasza:
Meg én úgy hallottam, hogy a fogamzásgátló után, könnyebb a teherbeesés.
2012. febr. 3. 08:06
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem, nem létezik. Létezett, a nagyon nagy hormontartalmú készítmények idején, több éves szedés után (ezért volt kontraindikált az 5 éven túli szedésük) ma már lényegében kizárt. Ha mégis emiatt aggódsz, az E vitamin segít a nyálkahártya felépítésében.

És valóban, a mai alacsony hormontartalmú készítmények mellett közvetlenül az abbahagyásuk után még nagyobb is picit az esély (klinikai vizsgálatok szerint az ikerterhességre is).

Jönni valószínűleg azért nem "akar", mert még csak 5 hónapja próbálkoztok. :) Mindig leírom, hogy egy hónapban 30% az esély a terhességre, míg kb. 1 év terminált együttlétes próbálkozás után olyan 85%. Persze, ezek számok, de látható belőlük, hogy bármilyen elváltozásra 1-1,5 év után gyanakodhatunk.

Nyugalom, jönni fog a baba - kicsit kapcsoljatok ki a "gyártás" funkcióból, és ne ez határolja be az együttléteiteket.

Drukkolok, hogy mihamarabb sikerüljön!

2012. febr. 3. 08:13
 4/6 anonim ***** válasza:
Ja, és egyébként cickafark tea nem is fontos, akkor ér meg egy próbát, ha már látható, hogy vannak problémák a peteéréssel - adj egy esélyt annak, hogy mindenféle méricskélés és rásegítések nélkül sikerül majd, és ne olvasgass mindenfélét, mert csak megőrülsz a sok tipptől. Legyen az a kiindulás, hogy egészségesek vagytok, miért ne jönne a baba?!
2012. febr. 3. 08:17
 5/6 anonim ***** válasza:
nekem a tabi letétele után 3 ciklusban egyáltalán nem volt pé-m, utána meg hol lett hol nem. Januárban tettem le a tablettát és szeptember végén jelentkezett be a Pici :)
2012. febr. 3. 09:55
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 5 évig szedtem bogyót, alacsony hormontartalmut, és onnantól számítva, hogy abbahagytam 2 év kellett, hogy teherbe essek. 1 év után elmentem hormonvizsgálatra, ahol mindent rendben találtak, úgyhogy kétlem, hogy a gyógyszer miatt lenne ez.

De egy ismerősöm azt tanácsolta, hogy együttlét után feküdjek a hasamra, mert nekik úgy jött össze,és 2 hónap ilyen típusú próbálkozás után nekünk is. Drukkolok, hogy neked ne kelljen ennyit várni a babára.

Üdv: 16 hkm.

2012. febr. 3. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!