Horváthné Noszlopi V kérdése:
Egyszerűen nem értem miért nem tapadtak meg az embriók. Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
2012. aug. 8. 10:45
1/13 anonim válasza:
úgy tudom, a cickafark tea sokat segít ezen a problémán!
2/13 anonim válasza:
Tehát jól értem megtörténik a megtermékenyülés de nem tapad meg?
3/13 A kérdező kommentje:
igyak azt és akkor sikerül?
2012. aug. 8. 10:53
4/13 A kérdező kommentje:
Lombikra járok!!most volt a második!De nem tapadtak meg.
2012. aug. 8. 10:55
5/13 anonim válasza:
Sajnálom :( Én palástfű teát ittam a 2. (3.) terhességemmel, ami egy vetélés után volt. Nem tudom az segített e. És céklalevet is ittam. Ezeket egy netes oldalon olvastam akkor, hogy segíthetik a megtapadást. Nem tudom, hogy emiatt sikerült e...
6/13 A kérdező kommentje:
És te mikor kezdted el inni?
2012. aug. 8. 11:15
7/13 anonim válasza:
Voltál inzulinrezisztencia vizsgálaton? D vitamint szintet néztek? Ha nem, akkor ezt a két vizsgálatot intézd el. Kezeletlen inzulinrezisztenciával nem lesz babád. Nálam ez volt a gond, én többször terhes lettem, de nem tapadt meg rendesen. Több év után mikor elkezdtem szedni a D3 vitamint / orvos által felírt / első hónapban terhes lettem és most vagyok a 15. héten.
8/13 anonim válasza:
Erre nincs válasz, sajnos senki se tudja, h miért. Próbálkozni kell tovább.
9/13 A kérdező kommentje:
Gratulálok!én már rengeteg vizsgálaton voltam,de mindig azt mondták minden rendben.
2012. aug. 9. 08:52
10/13 anonim válasza:
Egyértek a 7. válaszolóval. Az inzulinrezisztencia okozhat ilyet (nálam is ez van). Kétszer lombikoztam úgy, hogy esélyem se volt az értékeim alapján. Másodiknál lett egy biokémiai terhességem. Csak hát nem vizsgáltak ki rendesen a meddőségiben. Az egy dolog, hogy egy nőgyógyász azt mondja nincs IR-ed, ez nem az ő szakterületük, hanem a belgyógyászoké. Én mindenképp nézetnék inzulint és cukrot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!