Miért nem jön meg, ha a one step teszt szerint nem vagyok terhes?
Figyelt kérdés
4 napja késik, ma késő du teszteltem egy one step teszttel, igaz, előtte 1 órával is voltam pisilni. Totál negatív, viszont a teszten felbontás után volt egy kék köröcske, mintha festékhiba lenne. A hőm ébredéskor már napok óta 37 fok, fájnak a melleim és folyton pisilni járok. Lehet, hogy túl híg volt a pisi, vagy selejtes lehetett a teszt?2012. aug. 7. 19:09
1/6 anonim válasza:
4 nap késés után pozitivnak kellett volna lennie, ha babás lennél :(
2/6 anonim válasza:
Nem lehet,hogy nem középidőben,hanem utána volt peteérésed? Ismételj pár nap múlva! Szorítok.
3/6 anonim válasza:
Nekem is késik én is one step teszttel teszteltem,és szellemcsíkos mind (vateráról rendeltem)volt olyan amin felbontás után rajta volt a másik csík lenyomatta! Ennyit az olcsó tesztről :( Majd írj,hogy mi volt az eredménye a másik tesztnek én is veszek egy márkásabbat! Julcsi
4/6 Ufobaby válasza:
Ha rajta vagytok az ügyön és nem szedsz sok ezt meg azt, ami akár késleltetheti is a menszeszt, akkor tuti baba! Szóval szurkolok neked!!!
5/6 A kérdező kommentje:
köszi :) elvileg peteéréskor együtt voltunk. amúgy tényleg elég gagyin néz ki...mintha fele lenne egy normálisnak. mi is veszünk egy rendeset. sok szerencsét mindenkinek, aki babát szeretne :)
amúgy nem szedek semmi olyat, csak premenst, de attól még sose késett.
2012. aug. 7. 20:05
6/6 anonim válasza:
nekem is vaterás volt és a nemvárt napja után 2 nappal lett olyan halvány pozitív, hogy igencsak kellett meresztgetni a szemem! valójában én sem voltam megelégedve a vaterással, mert ahhoz képest, hogy 10-es érzékenységű, elég későn mutatta ki! (igaz, lehet, hogy később volt a peteérés...blablabla) várj még két napot, aztán ha még mindig negatív, menj el dokihoz! mondjuk ha van még vaterás teszted, én nem vennék másikat, pénzkidobás! valós eredményt mutat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!