Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Másnak is elege van már...

Másnak is elege van már abból, hogy minden ismerősnek van már babája? Nekem soha nem lesz?!

Figyelt kérdés
2012. aug. 6. 20:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
59%

Próbálj meg örülni az ismerőseid boldogságának.

Ne irigykedj!

2012. aug. 6. 20:20
 2/13 anonim ***** válasza:
68%
Sz@r mert nincs közös téma, nem lehet velük már programokat csinálni...
2012. aug. 6. 20:22
 3/13 A kérdező kommentje:
Örülök nekik,hogy legalább ők nem tudják ezt milyen érzés mikor nem jön a gólya:( néha semmi bajom,de néha nagyon nehezen viselem:(
2012. aug. 6. 20:25
 4/13 anonim ***** válasza:
65%
Sajnos Nálam sem jött még a gólya :((( de én azt tapasztalom, hogy sokszor inkább rám irigykednek a gyerekes barátnőim...
2012. aug. 6. 20:36
 5/13 anonim ***** válasza:
Nálunk elég sokára sikerült, akkor is lombikkal. Én is irígykedve néztem a nagy pocakokat, persze soha nem haragudtam rájuk, csak már jó lett volna átélni. Aztán csak annyi volt a trükk, hogy meddőségi központba kellett menni, nem pedig egy sima nőgyógyásznál hallgatni, hogy majd lesz. Most már a 3-at várjuk... Ha még nem mentetek el ilyen helyre, akkor hajrá, ne halogassátok, ha pedig ezen az úton sem akar sikeredni, akkor kitartás, előbb-utóbb összejön!
2012. aug. 6. 20:52
 6/13 anonim ***** válasza:

Első babánk csak nagy kínkeservesen, lombikkal jött össze. Alig volt pár hónapos a kislányunk mikor váratlanul, spontán estem teherbe. Most meg mindenki engem irigyel, mert másnál vagy nem akar a kistesó összejönni, vagy nem tudnak/mernek vállalni másik babát, pedig nagyon szeretnének. Ne aggódj, fordul a kocka:)

(amúgy meg tényleg el kell menni meddőségibe ha ennyire nem akar jönni nálatok a baba)

2012. aug. 6. 21:06
 7/13 anonim ***** válasza:
Huu nagyon utáltam a helyzetet.3 évig próbálkoztunk,az alatt sok ismerősöm teherbe esett.Nagyon rossz volt látni,hallani,hogy Ő is terhes,Ő is terhes,Ő már megszült.Egyre nehezebb volt.És még kérdezték is állandóan hogy mikor lesz már baba?Depis voltam,szomoru feladtam mindent,és akkor sikerült.:) 23 hetes
2012. aug. 6. 23:10
 8/13 anonim ***** válasza:
44%
Akinek van az meg visszasírja a régi nyugalmát...
2012. aug. 7. 00:42
 9/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Én amikor az első babámmal terhes lettem,egy hét múlva szólt a szomszédom,aki egy szinttel alattam lakik (lakott),hogy terhes ő is, Együtt örültünk neki,és még egy napon mentünk dokihoz is. Egy orvoshoz járunk. Ők mentek be először,a férjével,és boldogan jöttek ki,hogy minden rendben van. Ezután mentünk mi be,ők már akkor hazajöttek,mondván,hogy mennek elújságolják a családnak a hírt. Csak hogy velem közölte az orvos,hogy ödémás a magzat,és meg kell szakítani a terhességet. Gondolhatod,hogy egy tized másodperc alatt lepergett az életem,és a hideg-meleg felváltva szaladt végig rajtam. Jöttünk haza a lépcsőházba találkoztunk,és kisírt szemekkel közöltem vele,hogy baj van. Ezek után,nekem végig kellett nézni,hogy hogy gömbölyödik a hasa,minden héten találkoztam vele a védőnői szolgálat előtt,mert a munkahelyem mellett van. Nagyon nehéz volt,bár örültem a boldogságuknak. Azóta nekem is van egy 3.5 éves kisfiam, a világ legszebb gyermeke,és már nagyon szeretnénk neki egy kistesót. Kitartás,tudom hogy nehéz,de őröld magad.. Minden jót.

2012. aug. 7. 08:20
 10/13 anonim ***** válasza:

De lesz! De attól még,hogy kerülöd a babásakat nem jön hamarabb!

Én meg mostanában azt látom baráti, családi körökben, hogy akinek hamar összejött a baba, annak nem szabad még örülni sem, mert mi van,ha van valaki a baráti körben, akinek meg nem jön! Ez sem normális szerintem!

2012. aug. 7. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!