Hányan vagyunk akiknek talán az elkövetkezendő napokban fog megfoganni a babája?
Mióta próbálkoztok ?
Peteérést nyomon követitek?
Remélem sokan vagytok:)
írjatok le mindent amit gondoltok :))
Akkor én előrébb vagyok,mint ti!Nekem 4-én volt meg és már volt peteérésem is,bár még nem tudom eldönteni hogy mikor de a lényeg hogy volt!:) Jövő hét végén,vagy utána tesztelek!
Mi 5 hónapja próbálkozunk és azóta követem nyomon a peteérést is!Hőmérőzők,de semmi több! :D
Drukkolok mindenkinek!
Nekünk ez még csak a második hónap, de májusban nagyon akartam a babát, szabályosan hisztiztem a páromnak, hogy "termékenyítsen meg", majdnem sikerült az agyára mennem... :)
Tök hülye voltam, stresszeltem is, és fel voltam háborodva, mikor megjött. Na, rá két napra ez elmúlt, már egyáltalán nem görcsölök, ha jönni akar a baba, majd jönni fog.
Nem figyelem a peteérésemet, a ciklus.hu szerint 28-án lesz, majd meglátjuk. :) Összebújni is csak akkor fogunk, ha kedvünk és hangulatunk lesz, nem leszek erőszakos a párommal, az biztos. :)
Szurkolok nektek, hogy összejöjjön a babátok!
Több mint másfél év próbálkozunk..és a 7. Clostis hónapom.
Holnap,holnapután lesz a pém .
A páromat 2 hét múlva vizsgálják, de nem hiszem hogy baja lenne mert már van egy gyerek, de ki tudja.
Ha ez a hónap is sikertelen akkor jön a petevezeték átjárhatósági vizsgálat.
A clostitól minden hónapban volt pém, előtte nem volt....
Mindenkinek sok sikert!!!
Nekünk első hónap, uh kivi vagyok mi lesz:)
Azt sem tudom hogy mikor van peteérésem vagy mikor lesz mert most hagytam abba a fogamzásgátlót.....
Gratula a 7-es válaszolónak!!
A többieknek meg drukkolok hogy össze jöjjön a baba:)))
Majd írjatok ha van valami!!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!