Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Össze vagyok kavarodva?

Össze vagyok kavarodva?

Figyelt kérdés
Van két tesztem az egyik pozitív a másik negatív nem tudom hogy most melyiknek higgyek mondjuk fájnak a melleim és sokat járok ki pisilni nem vagyok fel fázva és holnap kéne meg jönnie.

2012. aug. 6. 11:20
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Medi-lab-ról én sokat olvastam,hogy sok mindenkinél téveset jelzett..sokaknak + mutatott és nem volt baba!Én éppen ezért biztos,ami biztos alapon sohasem vettem!De reméljük nálad ez nem így lesz!
2012. aug. 6. 14:46
 12/24 anonim ***** válasza:
2012. aug. 6. 14:49
 13/24 anonim ***** válasza:

Ja és a Easy pregnancy-használtam nekem jót mutatott!

De nehogy azt hidd,hogy bántani akarlak,csak nem akarom,hogy csalódj!Vegyél inkább Clearblue-t,az jó!Nekem is kimutatta a babát nem várt előtt!

2012. aug. 6. 14:56
 14/24 A kérdező kommentje:
A digitális vagy a simát?
2012. aug. 6. 15:11
 15/24 A kérdező kommentje:

Akkor ki próbálok egy másikat.

De ha nem sikerül akkor sem csüggedek mert van egy kisfiam akit nagyon szeretek. Aki minden minden bánatomat feloldja mert ha rám néz és mosolyog akkor nekem el múlik a bánatom és öröm telíti el a lelkem és a szívemet. 21 éves vagyok van egy 9 hónapos kisfiam egy szerető párom mi kell ennél több de ha jön a másik baba akkor ugyanúgy fogjuk őt is szeretni mint a kisfiamat (Nem vagyok az abortusz híve nem szeretem és gyilkosságnak gondolom és nem egyszer láttam ilyet).

2012. aug. 6. 15:18
 16/24 A kérdező kommentje:
De a párom nyaggat a gyerekkel nagyon szeretne még egyet. Mondjuk én is de én jobban örülnék annak ha dolgozni mennék. De ha jön hát akkor jöjjön nem tartja vissza semmi.
2012. aug. 6. 15:21
 17/24 anonim ***** válasza:

Így van..ez a beszéd..ott a kisfiad aki minden "rosszért" kárpótol!

Nem szabad csüggedni,ha netán -,mert ott a kisfiad...,de ha + akkor pedig lehet örülni!Nézd,akkor ők ketten össze fognak nőni...!

Nekem a digitális jött be nem várt előtt kimutatta a babát,aki sajnos nem maradt velünk!Első baba lett volna akire immár 2 és fél éve várunk!

2012. aug. 7. 08:21
 18/24 A kérdező kommentje:
Tegnap görcsölt a hasam mintha meg jönne de semmi azóta. Ma még nem éreztem görcsöt.
2012. aug. 7. 08:35
 19/24 A kérdező kommentje:
Nem tudom mitől lehetet a mensi görcsök de nem folyamatosan voltak görcseim hanem megjelent a görcs és el mult de ezt nem olyan sokáig volt. Fogalmam sincsen.
2012. aug. 7. 08:37
 20/24 anonim ***** válasza:

Szedj magnéziumot! Ha babás vagy,nem lenne jó,ha "pápá-t" kellene inteni...

Drukkolok!! :-D

2012. aug. 7. 11:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!