Össze vagyok kavarodva?
Ja és a Easy pregnancy-használtam nekem jót mutatott!
De nehogy azt hidd,hogy bántani akarlak,csak nem akarom,hogy csalódj!Vegyél inkább Clearblue-t,az jó!Nekem is kimutatta a babát nem várt előtt!
Akkor ki próbálok egy másikat.
De ha nem sikerül akkor sem csüggedek mert van egy kisfiam akit nagyon szeretek. Aki minden minden bánatomat feloldja mert ha rám néz és mosolyog akkor nekem el múlik a bánatom és öröm telíti el a lelkem és a szívemet. 21 éves vagyok van egy 9 hónapos kisfiam egy szerető párom mi kell ennél több de ha jön a másik baba akkor ugyanúgy fogjuk őt is szeretni mint a kisfiamat (Nem vagyok az abortusz híve nem szeretem és gyilkosságnak gondolom és nem egyszer láttam ilyet).
Így van..ez a beszéd..ott a kisfiad aki minden "rosszért" kárpótol!
Nem szabad csüggedni,ha netán -,mert ott a kisfiad...,de ha + akkor pedig lehet örülni!Nézd,akkor ők ketten össze fognak nőni...!
Nekem a digitális jött be nem várt előtt kimutatta a babát,aki sajnos nem maradt velünk!Első baba lett volna akire immár 2 és fél éve várunk!
Szedj magnéziumot! Ha babás vagy,nem lenne jó,ha "pápá-t" kellene inteni...
Drukkolok!! :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!