Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Kicsit össze vagyok kavarodva,...

Kicsit össze vagyok kavarodva, nem tudom mit Tegyek :S?

Figyelt kérdés

Lehet hülyén fog hangzani és őszintén én is annak gondolom.

Sok mindent ki szeretnék próbálni, megtenni, ezt azt amazt, már csak azért is, hogy milyen érzés lehet, de visszatartom magam, mikor belegondolok, hogy lehet jó lenne, meg jó érzés lehet, mindig ott a hang a fejemben, hogy tiszta ciki meg gáz ezt magam előtt megtenni, úgy érzem magam mintha magam előtt lennék gáz, erre egy konkrét példa, sokszor úgy elmennék magamban barangol, sétálni, de mindig úgy érzem, hogy de gáz ez nekem meg hasonlók, még a szobámban se tudok egymagamban őszinte lenni, mert mindig mikor bejövök mielőtt bárminek neki állok, körbe nézek, hogy nincs e bent senki vagy valami, nehogy már gáz legyen, de még magamat és gáznak tartom az ilyenben... de néha van mikor teljesen kikapcsol az agyam és szinte magamban beszélek és kapok is választ csak néha hangosan a néha magamban beszélek, tisztára olyan mintha beszélnék valakihez tiszta baráti alapon, de amikor magamhoz eszmélek még gondolni se merek rá, hogy tiszta égés, hogy ezt teszem, meg el se merem képzelni, hogy tényleg mintha hanggal beszélnék, mert az olyan gáz meg ilyen baromságok...

Sajnos nem tudom mit lehetett ebből kivenni, mert teljesen meg vagyok kavarodva...

2010. szept. 18. 22:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Gáz. Szerintem beszéld meg a "hangoddal", biztos lesz valami jó ötlete. Gáz.
2010. szept. 18. 22:22
 2/3 anonim ***** válasza:

Én megprobálok neked egy JÓ VÁLASZT adni.

De elöbb válaszolj pár kérdésemre.

Fiú vagy, vagy lány?

Hány éves vagy?

Vannak barátaid vagy inkább magányos tipús vagy?

Ha öszintén válaszolsz lehet tudok segíteni.

2010. szept. 18. 22:54
 3/3 A kérdező kommentje:

19/F

3éve van barátnőm

Most vagyok első éves egyetemista, ha érdekel a Bánki Had- és Biztonságtechnikai mérnöki karon

Haverok voltak eddig is barátnak nem igazán mondhatni, de jobban szeretem az egyedül létet ez kiskorom óta így van, nagyrészt most kezdtem kicsit többet beszélni mostani hallgató társaimmal is kicsit furcsa is nekem, hogy milyen barátságosan viselkedek velük

2010. szept. 18. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!