Miért tudok egy zeneszámon is elérzékenyülni fiú létemre? Akár sírni is? Nem gáz ez egy kicsit?
Főleg szerelmes számokon. pedig még senkim nem volt.
18f
többet kéne doom-oznod!!! :)
Semmi gond,majd kinövöd,csak más ne tudja meg rajtad kívül...
Szerintem ez nem gáz. Ne az ilyen társadalmi beidegzősök szerint élj, hogy jaj egy férfi nem sírhat. Mi emberek érző lények vagyunk. Nyilván nem kell mindenen szipogni meg bőgni, de szerintem nem gáz, ha meghatódsz egy szép dalon.
Én is megkönnyeztem múltkor a Stairway To Heaven-ön, mert egyszerűen olyan csodálatos.
http://www.youtube.com/watch?v=s1tAYmMjLdY&ob=av2e
ezt hallgasd. habár én szerelmi csalódáskor szoktam, nagyon szép szám:)
A válasz írója 92%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:23
Igazad van. Szerintem is hülyeség, hogy egy srácnak mindig játszania kell a kemény csávót. Oké, nyilván nem kell napi szinten orbitális zsebkendőpusztítást végezni (mondjuk ez a lányokra is igaz), de olykor-olykor belefér. Mondom ezt lány létemre.
Ah, most nézem amúgy, hogy "beidegzősök"-et írtam, "beidegződések" helyett. :)
Amúgy köszönöm, és tessék, ha egy lány sem tartja gáznak, akkor végképp nincs min görcsölni. :)
Én inkább megállom!!!
És akkor sem fog nő látni sírni engem,ha csak nem gyerek születik ,vagy ha nem a boldogító igent mondjuk ki egymásnak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!