Ti mit éreztetek babásan? A ciklusom 22. napján vagyok (28 napos amúgy) és furcsa érzéseim vannak. Pár napja néha spontán "húz" a derekam aztán kb egy óra után elmúlik.
Ne keress tüneteket.Épp bebeszélheted vagy lehet a frontok miatt.A baba miatt semmiképp,mivel kb most kezd el beágyazódni(még kb egy hete volt peteérésed),így nincs ami tünetet okozzon.
A tüneteket a növekvő terheshormon okozza.Nekem ez pl a 7. héten jött elő.
Annyi tünetem volt először hogy fájt a cicim és kevesebb volt a folyásom sokkal mint az megszokott.
Persze ez nem azt jelenti hogy neked hamarabb nem lehet tüneted,de most még biztosan nem a baba.
Szurkolok hogy baba legyen.
Szia!
Én peteérés után 9 nappal éreztem erős görcsöt a hasamba, rá két napra pozit teszteltem. Elötte nap gyomorégésem volt ami nekem soha nem szokott lenni.
5 hetes babás vagyok, azóta a mellfájdalmon kívül semmi tünetem.
Tüneted még nem nagyon lehet, 8.dpon épp hogy elkezd beágyazódni. Várj pár napot aztán tesztelj ha gondolod.
Amúgy miután abbahagytam a gyógyszert hírtelen feleszmélt a testem, elötte soha azóta mindig fájt a mellem mensi elött, elötte semmi peteérés, hasszurka, hasgörcs nem volt, gyógyszer abbahagyása után ezek mind voltak és sokat émelyegtem is. Amúgy peteérés után általában kevésbé kívánják a nők a szexet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!