Ki nem várja augusztus-6ra?
Figyelt kérdés
Van tüneteitek? Vagy egyéb? És mikor közeledik a mensi akkor le megy a hő ilyenkor? Én most mértem meg ebben a pillanatba 37 fokot mértem akkor ez jó jel?2012. aug. 2. 09:28
61/73 A kérdező kommentje:
Lassan készülök és majd ha haza jöttem feltétlenül meg írom mi lett.
2012. aug. 6. 07:15
62/73 A kérdező kommentje:
Juj lányok nagyon izgulók. A váróban meg esz az ideg.
2012. aug. 6. 07:15
64/73 A kérdező kommentje:
Esetleg van valami megérzésetek. Tudom hogy hülyeséget mondok most így izgulásra. Kinek mi a megérzése abban hogy terhes vagyok és látni vagy érezni fog valamit az orvos?
2012. aug. 6. 07:18
65/73 A kérdező kommentje:
Ne haragudjatok hogy hülye vagyok már nem tudom mit beszélek csak ilyenkor az ember idegesebb a kelleténél.
2012. aug. 6. 07:20
66/73 anonim válasza:
Szerintem egy kis manócskát hordasz a szíved alatt:)
67/73 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a biztatásokat lelki erőt adtok nekem. Mindjárt el sírom magamat.
2012. aug. 6. 07:24
68/73 A kérdező kommentje:
Voltam tesztért haza jöttem meg csináltam és sajnos negatív lett a pénteki meg pozitív szerintem nem vagyok terhes, de azért furcsállom azt hogy sokat kell pisilnem és fájnak a mellei.
2012. aug. 6. 10:55
69/73 A kérdező kommentje:
Mondjuk nem is vagyok fel fázva akkor nem értem mért megyek ki olyan sokat pisilni meg nem is iszok annyi folyadékot.
2012. aug. 6. 10:58
70/73 anonim válasza:
Ha van még teszted akkor reggel tesztelj és akkor biztos pozi lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!