Ki nem várja augusztus-6ra?
Figyelt kérdés
Van tüneteitek? Vagy egyéb? És mikor közeledik a mensi akkor le megy a hő ilyenkor? Én most mértem meg ebben a pillanatba 37 fokot mértem akkor ez jó jel?2012. aug. 2. 09:28
51/73 A kérdező kommentje:
Azért akarok el menni hogy meg győződjek. Veszek még egyet ha az is pozi akkor el megyek orvoshoz. Abból kifolyólag akarok el menni mert ezt már pénteken csináltam csak azt nem tudom ha ennél korábban csináltam volna meg mert nekem nem most fájtak a melleim hanem már elég régóta.
2012. aug. 6. 07:02
53/73 A kérdező kommentje:
Szerinted ha csinál ultrahangot akkor lát valamit már?
2012. aug. 6. 07:06
54/73 A kérdező kommentje:
Ha nem szeretnék abba az sztk-ba menni ahova tartozok mert undorítoan viselkenek akkor mehetek másikba?
2012. aug. 6. 07:07
55/73 anonim válasza:
petezsákot, megvastagodott méh,
56/73 anonim válasza:
Hát azt nem tudom de meg kellpróbálni és hátha fogadnak máshol
57/73 A kérdező kommentje:
Szerintetek nem fognak le dorogálni ha magammal viszem a gyerekemet mert nem tudom sajnos kire bizni.
2012. aug. 6. 07:09
58/73 anonim válasza:
dehogy fognak, vidd magaddal nyugottan
59/73 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2012. aug. 6. 07:13
60/73 A kérdező kommentje:
Akkor sem baj ha én 18.kerületi lakos vagyok de én a 19.kerületi sztk-ba szeretnék menni akkor fogadnak ott is?
2012. aug. 6. 07:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!