Ki nem várja augusztus-6ra?
Szerintem ez még semmit nem jelent. A hőmérőzésnek pedig csak akkor van értelme, ha eddig is csináltad, és akkor a szokásos görbédhez képest látod a különbséget. Neke a hőm azután szokott lemenni, hogy megjön, tehát nekd akkor csak aug 6-7-én kellene leesnie. És a hőmérőzésnél CSAK a közvetlenül ébredés után mért hő számít, szájban vagy hüvelyben mérve, ha később méred vagy máshol az teljesen irreleváns.
Még pár nap, és kiderül, hogy sikerült-e, nyugi :) Addig feleslegesen keresed a jeleket, meg idegeskedsz, tudom, hogy nehéz a várakozás, de próbáld magad mással lekötni...
Szia 7.re nem varom.Minden ugyan olyan mint szokott.
Fajnak a melleim neha szurkal a hasam, de ez minden honapban igy van.Drukk, hogy sikeruljon Neked is es Nekem is :)
Én ,én , én!!!!!:) Nagyon nem várom 06-ra!:) Furán fájdogál a hasam (feszít, néha görcsöl, néha ez egyik petefészkemnél szúr...), és a melleim is érzékenyek voltak középidőtől, bár tegnap óta ezt nem nagyon érzem. Nagyon -nagyon szeretnénk már babát, és kivagyok ettől a várakozástól!!!!!!!:D
Nagyon úgy érzem hogy már nam vagyok egyedül, és ez annyira izgalmas!!!!!:) Te hogy vagy?
A hőmet nem mérem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!